Ja visst gör det ont när muskler brister. Varför skulle annars vår…a gym vara fulla av masochister?

Men lägg av! Träningsvärken! Jag har ju tränat hela sommaren även om det varit fler kroppsviktspass. EN vilovecka är ju ingenting i det stora hela. Och så valde jag att träna helkroppspass i måndags för att inte mosa sönder en kroppsdel totalt. 

Smart. Mosade istället sönder hela kroppen totalt. 

Kan inte ställa mig upp. Inte sätta mig ner. Går som att jag bajsat ner mig (men det har jag inte för det är till och med svårt att bajsa). Vaknade varje gång jag rörde mig inatt. Kan inte böja armarna, ej heller sträcka ut dem helt. Kan inte hosta eller skratta. 

Känner mig AWESOME!!

Mvh

Uppenbarligen helt sjuk i huvudet 

Är plågad. Njuter lite.

2 reaktioner på ”Ja visst gör det ont när muskler brister. Varför skulle annars vår…a gym vara fulla av masochister?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.