Viloveckan slut!

Förra veckan hade jag, som planerat sedan innan semestern, en vecka fri från träning. Jag var odräglig. Eventuellt kan jag blivit förbjuden att ha fler viloveckor i framtiden. 

Nu kör jag igång igen men ännu inte enligt höstens tänkta plan. Får inte ihop det denna vecka med inskolningsdagar och annat men från och med nästa vecka ämnar jag starta höstfokus. Återkommer till det. 

Idag stod helt enkelt ”gegga” på träningsschemat. Det var första dagen med några timmars lämning på förskolan – OM Liten accepterade det. Jag hade på mig träningskläder vid samlingen och när vi föräldrar vinkat hejdå åkte jag till gymmet där jag hela tiden höll ett öga på mobilen ifall de skulle ringa tillbaka mig. 

Det fick bli ett helkroppspass eftersom jag ville plåga HELA kroppen så här efter vilan. Så himla gött!!

Helkroppspass i superset (3 x 8-12 reps)

  • Negativa chins i Smith-stången & utfall bakåt i Smith (10 kg på stången)
  • Armhävningar mot Smith-stången + enbensmarklyft i Smith (10 kg)
  • Latsdrag + enbenshöftlyft mot bänk med vikt (5 kg)
  • Bröstflyes i cable cross + axeldrag i cable cross med nigande utfall bakåt
  • Arnold-pressar med hantel + Pullover med hantel på boll
  • Planka med indrag på boll

Bästa känslan! Trötta muskler, svettig kropp… Hann duscha och sörpla shake och promenera upp till förskolan för att hämta nöjd unge vid utsatt tid. Heja oss!

Hur nöjd? Sjukt nöjd!

4 reaktioner på ”Viloveckan slut!

  1. Härligt när allt bara blir så där bra! Själv lämnade jag en skrikande kille på förskolan imorse, han fick nämligen en fix idé att vi skulle lämna storebror på skolan först och när han fått för sig en sådan sak så släpper det liksom inte i första taget. Går inte prata honom ur det… Vet att det går över snart men aningens mer svettig än vad planen var kom jag iaf därifrån och kunde lämna storebror på skolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.