Sjukt konstiga människor

Såna som skedar. Eller finns det bara i filmer? Där den ena ligger på den andras bröst eller arm (så himla obekvämt) och typ vaknar upp på samma sätt (utan att vara svettiga?!). Folk som säger att de tycker om att sova nära, ljuger. Helt säkert. 

Dubbeltäcke är också superkonstigt (hur funkar det, rent praktiskt?) precis som att sova naken (kallt och alltför ekivokt). 

Själv sover jag i hel pyjamas som en civiliserad människa, har ett eget supervarmt täcke (på vintern har jag två) medan Barnafadern har inget täcke och mellan oss lägger jag en kudde för jag pallar inte att någon pustar på mig när jag sover. Andedräktspustar. Kanske det värsta jag vet. 

Nä, det låter inte särskilt romantiskt.  Men i alla fall normalt!

15 reaktioner på ”Sjukt konstiga människor

  1. Vi sover i olika rum. Det är tydligen jättekonstigt men det funkar bra. Vill man ha sällskap så går det att sova ihop (nakna, skedande, med dubbeltäcke) men grundläget är ändå att vi sover isär.

  2. Hahaha men vad roligt för det är ju jag som skriver ditt inlägg…förutom heltäckande pyjamas!! För jag har nog kommit i den där åldern där jag svettas och fryser 🙂 Men jag vill ha min kudde, mitt täcke, ingen får flåsa mig i ansiktet och helst ingen hudkontakt när jag ska sova….är hon verkligen gift??? tänker du då haha Ja och min man är precis likadan när han ska sova, vilken tur att vi hittade varandra;)

  3. Jag har varit tokig på vårt dubbeltäcke! Men karln vill prompt ha det. I somras smög jag in ett eget och det var skönt i några dagar, men hör och häpna! Snart kröp jag in under hans istället, trots att jag trodde att jag avskydde att dela. Ha! Jag har blivit en lagspelare. Men alltså, sova med pyjamas – hur har alla era barn blivit till?!

  4. Hahaha! Jag är då en av de onormala! Bästa jag vet är att somna på hans arm och att han håller om mig med den andra. Underbart!
    Sover alltid naken och med ett stort täcke. 😊

    • Men… Kroppsvätskor?! Och sen vill jag sno runt med mitt täcke. Liksom knöla ihop det som stöttning om jag ligger på sidan och så. Inte så poppis om man har samma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.