Om trivselvikten

79Nettan frågade så här:

Skärmavbild 2016-08-09 kl. 12.45.44

Tack för alla fina komplimanger! Ja, jag släppte viktfokuset i april när Liten var ett år. Då hade jag hållit på så länge och kände att jag inte riktigt orkade längre. Mina byxor passade ännu inte så jag köpte nya byxor, gömde undan vågen och gav mig tre månader utan fokus.

Under dessa månader har jag levt i någon slags balans och knopp och kropp mår bra. Jag är så glad att min kropp ställer upp på en massa upptåg, att den svarar med styrka och puls när jag pressar den. Att den bär mig genom livet! Jag har utan några som helst issues spatserat runt i bikini under sommaren, jag har inga problem med vare sig kärlekshandtag eller celluliter. Men jag är ändå inte riktigt DÄR än. DÄR, när mina kläder passar och jag känner mig ”rätt”. Jag har både kärlekshandtag och celluliter då också men jag är en storlek mindre än nu.

Jag vet precis vad jag menar och för mig finns det liksom ingen motsats mellan att älska min kropp och ändå vilja gå ner de sista kilona. Men det ÄR svårt att skriva om det. Så jag har funderat länge på huruvida jag ska outa detta i bloggen eller ej. Jag kom fram till att jag rent egoistiskt behöver och tycker om öppenheten i en sån här process men samtidigt vill jag ha en lite fredad zon för den. Dels för att inte provocera eller trigga de som inte mår bra av detta snack. Dels för att kunna lägga upp vilka bilder och babbel som helst utan censur. Så jag har startat ett eget instagram-konto för detta. Det är privat men jag släpper in alla som vill. Fundera på vad som händer i din hjärna av den typen av inlägg innan du klickar på ”följa”, okej?!

Välkomna till trivselvikten.

 

2 reaktioner på ”Om trivselvikten

  1. följer dig gärna där med, du inspirerar. Jag vill själv dit men jag vet inte, det va länge sedan jag va där. Tränar mer än tidigare men ökar i vikt 😦 o tyvärr är det inte muskler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.