Orealistiska målbilder

Jag har haft en målbild denna vecka. Att när Barnafadern väl är hemkommen ska jag tappa upp ett bubbelbad och glida ner medan han nattar alla barn och sen ska jag glida upp och landa i soffan framför en film som jag laddat för ända sedan jag inte hann se den på bio. 

Orka. 

Går och lägger mig istället. 

The face of så-trött-att-jag-skelar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.