Ta ut gnället i förskott

”Ta ut glädjen i förskott så har du i alla fall varit glad en gång” säger min farmor. Och jag. Och några miljoner till kanske. Det försöker jag göra! Jag har dock idag insett att jag gärna tar ut gnället i förskott också. I kubik. För OJ så SYND OM MIG det varit de senaste dagarna när jag varit själv med en massa kids dag som natt. För att inte TALA OM när både Stor och jag vaknade med onda halsar imorse. Själv ända till fredag kväll, underhålla och mata och bära och byta och fixa när jag bara vill ligga på soffan och vältra mig i självömkan.

Jag gnällde för mina systrar i vår chattgrupp. För min man. För vänner. För hela Instagram.

Och sen sov Liten i typ två timmar och jag satt ute och läste med Mellan (sovande) i knät så länge att jag fick träsmak. Och sen försvann Mellan till grannen och svärmor hämtade Liten. Jag och Stor låg i varsin soffa med varsin Netflix-skärm hela eftermiddagen. Och sen kom Mellan och meddelade att hon minsann skulle sova över hos grannen och försvann igen. Svärmor levererade hem Liten ungefär tjugo minuter innan det var dags för en flaska välling och i säng med två nappar (en i munnen, en i handen). Sen kunde jag och Stor fortsätta med soffmyset, se en film ihop och lägger oss nu i dubbelsängen för att sova oss friska.

Förmodligen den minst betungande dagen på hela sommaren.

Fast det förstås, Mellan kommer säkert vakna mitt i natten och vilja bli hämtad. Och allt jag inte fick gjort idag måste jag göra i helgen. Och så har jag ont i halsen också, så himla typiskt!

Och så hann jag läsa FÖR långt i min bok! Blir så irriterad!

Edit: Hann publicera och sedan kom ett sms från grannen… Hämtade således hem min Mellan som ”kände sig liksom gråtig i halsen och så droppade det från ögonen”. 

En reaktion på ”Ta ut gnället i förskott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.