Fast forward

Snabbspolning fram en dryg månad. Så känns det, vad hände liksom? Livet hände, det är ju bra! Vore ju tråkigt annars.

Men nu, nu är det min sista (deltids)arbetsvecka innan semestern. Jag jobbar bara två dagar till och har landat i den där pre-semestern-insikten att jag inte kommer hinna allt och helt enkelt får börja flytta över till första arbetsveckan efter semestern. Gott så. Jag rensar, röjer, stämmer av och avslutar. Jag fyller också kalendern med inskolningssamtal för både Liten (förskolan) och Mellan (förskoleklass), bokar upp de första två veckorna enligt inskolningsschemat och förbereder mig inför varje-dag-jobb från mitten av augusti ungefär. Vardag komplett med lämningar och hämtningar och allt det där. Min sista föräldraledighet är snart slut!

Men först semester förstås. Både jag och Barnafadern börjar vår ledighet nästa vecka. Han är ledig fyra veckor, jag fem. Vi åker givetvis ut till Holmen så fort vi kan men behöver inte stressa. Har inga tider att passa och det är nog det ljuvligaste med hela sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.