Resumé

Detta har hänt sedan sist:

Beatatjata har haft gråtont i händerna och blivit nästintill bra igen. Hon har bänkpressat på gymmet utan större konsekvenser, skuttränat framför tv:n och tagit någon enstaka promenad med barnvagn. Hon är däremot inte ett enda dugg närmare att klara armhävningar eftersom vinkeln och belastning på handlederna blir för tuff. Beatatjata har också jobbat på sitt jobb och ambassadörat sig som kommunikatör, varit i Göteborg ett par varv och firat Eurovision och städat och firat en sjuttioårsfar och shoppat på Frölunda Torg och så har hon jobbat och varit på simskola och snapchatat och pms-raseriat och pusslat med kalendern och fjäskat för Barnafaderns arbetsgivare så att Barnafadern med kort varsel kunde ta ledigt en hel vecka så att hon själv hinner lansera allt hon jobbat med det senaste halvåret eller så.


Men idag. Idag går det långsamt! Sovmorgon, långfrukost och ridskola (för Stor alltså, jag och Liten lekte bredvid). Fika och datortid. Lite ljudboksstädning och sen – bio! Den ultimata återhämtningen! Sen orkar jag en vecka till med jobbsöndag för Barnafadern, studiedagar för barnen, kvällsevent på jobbet, kvällsevent på fritids, simskola, marknadsföring, läxtjat, flyktingförläggningsbesök och Wendler 5-3-1.

Göteborgsvarvet lämnar jag åt andra men jag ser fram emot att läsa lopprapporterna! Ett minimalt skrap i halsen ska inte få ta större plats så jag chillar lite med lyftandet denna lördag. Håller både plan och hals blir det marklyftssöndag imorgon och det är ju alldeles perfekt. Ungefär som mitt liv, ändå.

En reaktion på ”Resumé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.