Perfekt!

Fredagskänsla denna perfekta onsdag! 

Perfekt majväder. Bara ben under kjolen, bara jeansjacka över t-shirten. Uteservering på lunchen… Njuter!

Perfekt jobbdag också. Tidigt på plats, hann några viktigheter innan jag spenderade förmiddagen i en fotostudio och flyttade saker lite hit och lite dit. Så fantastiskt kul att se ett nytt bildmanér ta form på skärmen, att se idéer genomföras och till och med bli bättre än vi vågat hoppas. Jag har världens roligaste jobb. Så är det bara. Spenderade eftermiddagen med att försöka få andra att förstå det också – rullar ut en rekryteringskampanj snart eftersom vi växer. 

Och snart hämtar min (näst intill) perfekta man mig vid tåget och kör hem mig till mina perfekta små telningar. Jag känner en perfekt träningsvärk smyga sig på efter mitt alldeles väldigt perfekta träningspass på gymmet klockan 05 imorse. Jag har bestämt att vi får fredagsmys idag eftersom vi är lediga allihop hela långhelgen. 

Helgen ska tillbringas med hårt kroppsarbete på vår garageuppfart. Jag peppar mig med att det är sånt här jag tränar för – att orka bära stenplattor och gräva och ösa sand och ha mig.  Jag kommer dra igång en sån där gratismånad på boklyssnarapp och ha en bok i öronen och så blir det shorts och linne så att jag blir alldeles lagom brun också. Helt perfekt!

(Fast fråga mig igen på söndag när jag är trött och ledbruten…)

Delorsak till den perfekta träningsvärken

En reaktion på ”Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.