Tacka vaccinationen för det

Med ettåring är jag inte så bortskämd med bebisgos. Det är mer härj och danska skallar och nejdufårintesugapåtoaborsten. Men vaccination kan man alltid lita på!! En spruta i vardera lår och sen kommer lite feber, tröttma och närhetstörst. Hurra änna. 

Så jag ligger och scrollar i soffan. En återhämtningsstund som jag inte planerat in och därför stressar skiten ur mig. Av just den anledningen ligger jag kvar. Måste inse att jorden inte går under bara för att jag inte följer dagens körschema på pricken. För sådan hybris har jag faktiskt. ”Hann inte lägga i tvätten innan bebis somnade på min mage, nu devalveras valutan, Trump vinner valet och aliens anfaller!!”.

Påminner mig själv om att jag är rätt obetydlig i de stora sammanhangen (typ världspolitik) men väldigt betydlig i de små (typ min familj). Och pannkakor är också middag faktiskt. Till och med vegetarisk!

  

2 reaktioner på ”Tacka vaccinationen för det

  1. Kan även säg att det är så med tonåringar hemma 🙂 och går det inte som de planerat så går världen under för ett ögonblick 😉 Kram på dig !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.