Fredagslista

Listor är kul ibland, om de inte går runt alltför mycket. Men den här hittar jag på själv. Tror jag. Kan mycket väl blivit undermedvetet influerad av någon… Spelar roll, en Beatatjata-lista är en bra lista!

Denna veckas…:

Färg på naglarna

Turkos, typ, och en rosa. Like seen on instagram.

Godaste förtäring

Olw:s grillchips. Oftast köper jag Estrellas om jag vill ha grill. Men just den här gången var jag sugen på Olw:s. Ja, det är skillnad. Herregud, man är la finsmakare?!

Utsikt

Just nu över ett hörn av Sofiakyrkan i Jönköping. Den är väldigt fin. Jag är på jobbet. Jag har tagit en mental komptimme eftersom texterna jag vill skriva inte vill skrivas. Himla dom.

Insikt

Morgonträningen, we are on a break!! Sluta försöka få mig att ställa väckarklockan tidigt ”för att imorgon kanske jag orkar…”. Sen ligger jag ju bara där och vrider mig och flyttar på bebisfötter som fastnat mellan tänderna och sånt och stressar upp mig över att jag måste upp och träna snart. Vi behöver vara ifrån varandra lite, okej? Kanske hittar vi tillbaka till varandra någon gång. Kanske blir jag kär i Eftermiddagsträningen istället. Deal with it.

Onödigaste köp

Eeh. Vem har kommit på de här punkterna egentligen?! Kanske cappuccinon på Espresso House imorse? Nej, kaffe är alltid nödigt. Och alla kläder jag har klicketiklickat hem kan jag ju returnera. Om de visar sig vara onödiga. Jo nu kom jag på det! De där andra kläderna jag klickade hem fast jag visste att det inte var en bra färg på mig. Det var inte en bra färg på mig.

Nödigaste köp

Presenter till ettåringen. Det är ju alltid en mycket nödvändig grej, i alla fall om man får roligt papper att slå in dem i.

Knäppaste bild i mobilen

Kanske den jag tog själv på etiketten på min blus för att se vilken storlek det var, orkade inte gå och kolla i spegeln… Eller den på mitt ansikte när jag råkade somna med en lermask. Eller den jag skickade till en kompis för att visa på den där fett- och hudreserven jag har under armarna, typ. Eller den på mitt hårfäste där amningsvikarna fortfarande är alldeles för stora (slutade ju amma för evigheter sen ju! Jag kanske såg ut så här innan med?!).  Eller den när jag skulle förklara att min nya bh gjorde att jag fick jättestora bröst plötsligt och sen insåg jag att det eventuellt kan bero på att den är väldigt (väldigt) vadderad och så. Oh well. Sitter skönt i alla fall.

Vill se era knäppaste bilder i mobilen nu ju! Eller i alla fall en beskrivning… Okej?

  

Helt normalt bildflöde

5 reaktioner på ”Fredagslista

  1. Hahahaha! fan vad råtråkig jag är. Typ alla bilder i min telefon består av min katt. Några, också tråkiga, på mig till instagram. Samma gamla leende. En bra jag hittade var dock en skärmdump på en mugg där det står: Britney survived 2007. You can handle today. Sån måste jag ha!

  2. Haha! Var ju tvungen att kika efter men faktiskt inga speciellt knäppa bilder alls eftersom jag precis byt telefon och passade på att flytta över alla bilder till datorn….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.