Att över vad

Tränade imorse. Eller, jag ”tränade” imorse. Gick upp tidigt. Motvilligt. Drog på mig kläder. Motvilligt. Åkte till gymmet. Motvilligt. Värmde upp. Motvilligt. Ni fattar. 

Jag körde lite mer en halva passet, motvilligt, sen åkte jag hem och åt frukost. Just nu lockar vare sig morgonträning eller gymmet mig! Och jag må ha diverse mål, fancy planeringar och idéer men sannerligen säger jag eder: Det är viktigare ATT jag tränar än VAD jag tränar. 

I perioder av tvivel eller tröttma eller gammal hederlig lättja så återvänder jag alltid till just detta. Jag tränar för att må bra i första hand. För att orka vardagen, för att sova bättre, för att skälla mindre, för att jobba effektivare. ALLT blir bättre när jag tränar så det vore ju dumt att låta bli. Men det är också dumt att ha tråkigt och ha ihjäl den träningsglädje som finns. 

Saker jag är osugen på:

 • Gym
 • Människor
 • Människor på gym

Saker jag är sugen på:

 • Utomhuset
 • Kettlebells

Så mer av de sistnämnda och mindre av de förstnämnda. Bra plan!

Stå inte här och se plågad ut! Ut och plåga dig glad istället!

7 reaktioner på ”Att över vad

  • Det har jag. Och den (med hus på) kostade bara en mille. Location location location. Om jag dessutom skulle ta och ta hand om denne tomt skulle jag nog bli sjukt vältränad på kuppen. Men hallå, netflix osv osv.

   • Att HA en fin trädgård är kul, men skulle också prio Netflix framför själva uppstyrandet, hehehe. Och hehehe: min bostadsrätt är 26 kvm och kostade 1,3 mille… 2010. Förmodligen ganska mycket mer nu. 26 ynka kvm. Sjukt.

     • Ja, den ligger typ fem meter utanför tullarna vettu. På riktigt alltså. Alla växter jag köper dör, till och med kaktusar. Det är hemskt. Ändå släpade jag just hem franceskor för 130 jädra spänn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.