Mvh, aldrig nöjd

Just ikväll somnar jag som enlingsmamma. Barnafadern jobbar och sover därmed i annat land och de två stora bjöd in sig själva på påsklovsövernattning hos farmor. Jag har lekt, gosat och sjungit med Liten på ett sätt som jag sällan hinner. Stora barn tar stor tid liksom, den minsta får hänga med i karusellen. 
Så ofta som jag drömmer om att få vara själv. Fantiserar om att vara hemma, i mitt eget hus alldeles ensam en helg. Skriker frustrerat när barnens ljudnivå är hörselskadande att ”jag vill bara få vara ifreeeed!”. Och så är storbarnen två gator bort och jag har svårt att somna för att de inte är nära. Kan inte klappa om svettig Mellan eller säga till Stor att sluta rita och somna. Tänker alldeles strax hämta upp Liten ut spjälsängen så att jag åtminstone har EN liten varm kropp i närheten. 

Och imorgon när hon väcker mig med en fot mellan revbenen eller en dansk skalle över näsbenet (igen) så kommer jag ilsket skrika ”kan jag inte bara få vakna av mig själv någon gång!!”.

Föräldraskapet. Alldeles för många känslor för en sån som jag!

2 reaktioner på ”Mvh, aldrig nöjd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.