En måndag

Idag har jag inte tränat. Med helgens sex pass i ryggen (ett intervallpass, två powerwalks och tre styrkepass) så var vila välbehövligt.

Istället har jag jobbat fem kvart i timmen. Och stökat undan en hel del av det där som nästan fick mig att börja hyperventilera när jag insåg att jag bara jobbar två dagar denna vecka pga påskgrejs. Sen kom jag i och för sig på att jag ska jobba en extra halvdag också pga går upp lite mer i arbetstid från och med nu (tack vare svärmor som får baby duty). Men då kanske jag faktiskt är i fas när påskhelgen kommer!

Jag har också läst ikapp i ett gäng bloggar och sedan tryckt ”mark all as read” på 272 olästa inlägg. F’låt. Vill läsa och kommentera allt men jag hinner inte. Hinner ni? Eller är det kanske bloggdöd på gång? En del hävdar ju det och säger att Instagram och annat tar över. Jag vill inte välja. Vill ha både och! Testar för övrigt både Snapchat och Periscope nu eftersom jag vill hålla mig ajour (vet att jag inte direkt är en early adapter men jag är en gammal kvinna i sammanhanget, kom ihåg det!). Förstår att båda delar kan bli beroendeframkallande men inser att jag inte kan hinna allt. Försöker ju vara lite striktare med telefonanvändandet, inte tvärtom… Hur tänker ni?

Nu avslutar jag denna måndag. Klockan är 20.30 och den största och den minsta har precis somnat bredvid mig (den mellersta sover i sin egen säng). Jag är trött och om jag skyndar mig kan jag få åtta timmars sömn innan Liten börjar dela ut danska skallar till höger och vänster!

 

2 reaktioner på ”En måndag

  1. Läser bara ett par bloggar och hoppar in här och var när jag känner för det. Har aldrig gått in via bloglovin även om jag har en profil. Jag har nog tröttnat lite på sociala medier också på ett vis. Fast ändå inte. Börjar tycka att man inte riktigt lever som man bör när man ständigt lägger upp saker för andra hela tiden. Hade jag inte ett företag så skulle jag nog skippa Facebook. Kan ju inte ha en sida om jag inte har en privat profil så därför har den blivit kvar.
    Jag är väldigt stressad över vad fort livet går just nu, och då är just sociala medier en oerhörd tidstjuv.
    Fast hade det inte funnits så hade jag inte träffat flera av mina största inspirationskällor så lite gott har det ju med sig 😉

  2. Samma här. Vill läsa mycket, men hinner inte och scrollar förbi mycket mer än jag skulle vilja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.