Mars med knopp i håret

VABruari levde upp till sitt namn i år. Men nu sätter vi punkt för två veckors sjukdom. I helgen var alla barn och Barnafadern feberfria och inatt sov Liten i sin egen säng utan hostattacker. Underbart! Trots att jag inte drabbats av influensan själv så har jag tränat ungefär ingenting i februari. Mitt nuvarande halsskrap gör jag mitt bästa för att ignorera (SÅ irriterande!). Jag har stora planer för mars och ingen som helst lust med fler käppar i hjulen.

FABruari tycker jag faktiskt att det blev också även om sjukstuga inte är det mest glammiga jag kan tänka ut. Jag har varit hos frisören, jag har köpt ansiktsmasker (och använt dem), jag har lagt ut kläder till försäljning på Tradera, planerat in helt fab träningsmys med vänner hos Betty (i april) och utökat skogarderoben med två härliga par dojor. Det jag inte gjort på min februarilista är att måla två stolar… Hemmafix alltså. Inte min favvo.

Nya skor med gamla, för stora mysbyxor fulla av fläckar av oidentifierbar sort. Det är Säker Stil det…

Men MARS! Jag är så redo för dig! Jag är redo för allt ljusare dagar och solljus som värmer. Jag är redo för färre lager kläder när familjen ska ut och för sneakerspremiär. Jag är redo för nya solglasögon och semesterplanering. Jag vet, kära mars, att det kommer snö och minusgrader (idag har vi 10 minus) och sånt ett bra tag till men du bär ändå med dig löftet om krokusar och tussilagos och takdropp. Och jag är redo, alltid redo!

I mars tänker jag…

Testa lunchträning TRE gånger!

Jag chillar lite med morgonträningen tills jag känner mig lite sömnåterställd och därför utmanar jag mig till det svåraste jag vet – lunchträning. Om inte annat kanske det får mig att längta efter morgonträning igen…

Vara helt frisk och konstant utsövd.

Det är viktigt med tydliga, uppnåbara mål…

Få in ett sånt där härligt, tillfredsställande träningsflow.

Det tycker jag att jag är värd efter den senaste månadens fail! Jag tänker motion/träning varje dag. Enligt min definition är det allt ifrån 30 min powerwalk till stenhård styrketräning på gymmet. Jag har laddat ner appen Training Goal (har ju äntligen Iphone!) och har satt upp målet 31 pass på 31 dagar. Tur att jag har som mål att vara frisk och utsövd också!

Dricka kaffe på bänken utanför köksfönstret.

Pga vårkänslor

Måla TRE stolar (höhö)

Pga lättja i januari och februari… Kanske borde jag måla alla fyra… (orka!!)

Träna i Stockholm

Jag ska dit med jobbet om några veckor och ska även hälsa på min purfärska brorsdotter. Antingen får jag träna själv på hotellgymmet eller så ser jag om någon av mina Stockholmsbaserade bloggvänner är sugna på träningsdate… Jag är up for grabs bejbs!

Dricka bubbel med Barnafadern

Vi har bröllopsdag i mars. Det föranleder bubbel!

Putsa fönster

Pga vårkänslor

Premiära sneakers…

…till mina vanliga jeans. De kommer inte sitta skönt men i mars ska jag kunna knäppa knappen! Det fattas ett par centimeter och det tror jag är rimligt att loosa på fyra-ish veckor.

 

Vad drömmer du om i mars?!

 

7 reaktioner på ”Mars med knopp i håret

  1. Promenader!!!! Gode Gud vad jag vill komma igång med att bara gå….tänk krispiga morgonpromenader med ljusnande himmel och fågelsång som sällskap, eller för den delen regnblöta och lerslaskiga steg där det enda som lockar är skållhet dusch när pinan är över… Jag vet ju att jag älskart och ändå gör jag det inte… men vändpunkten kommer kanske i mars??? Visst??? Visst….?

  2. Härligt att ni är på banan igen. Så kul att åka till Betty, jag måste få in minst en helg dit i år. Får nog bli under hösten.
    Vad pepp jag blev på mars nu när jag läste din lista. Jag har en hel del kul att se fram emot även jag. Jag ska träna vidare, ev springa ytterligare en gång i veckan så totalt 3 löppass i veckan för att öka på till kommande Göteborgsvarv. Fortsätta träna med mina vänner på måndagar och förhoppningsvis få inte några yogapass i min planering. Vi får se…
    På familjefronten väntar fjällsemester v 11, längtar mycket efter denna vecka. Sen avslutar jag påskhelgen med mamma/systerhelg i Göteborg. Göteborg Horse Show står på schemat.
    Välkommen mars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.