12198

Så många steg säger min klocka att jag tagit idag. 

Jag har inte ens varit utanför dörren. 

Skulle slänga sopor förut och insåg att det var den första (och enda) friska luft jag fått. 

Istället har jag städat och tvättat och matat och nattat och städat och vikt tvätt och rensat och matat och bytt blöja och lekt och städat och matat och hängt tvätt och lagat lunch och fixat mellanmål och middag och diskat och städar ur kylskåpet och nattat och matat och ja. Hemmadag helt enkelt. Utmattande! Särskilt eftersom Barnafadern är rejält försenad så min hjärnrensande kvällspromenad med efterföljande soffmys blev ännu en ensamkväll med barnaskaran. 

Har inte tränat, inte förberett mina arbetsdagar, inte fixat mellanmål. Men imorgon kommer ändå och då är jag hellre någorlunda pigg än förberedd, faktiskt! Det är ju mars ju! Då är ett av mina mål att jag ska vara utvilad… Mer om det och övriga mål imorgon!

5 reaktioner på ”12198

      • Jag kan väl inte vara den första som skämtar om att ”slå en bea” 😀 😀 Men det var faktiskt så, jag var helt förundrad över dom där 2000 stegen som kom klockan 19 när jag lagade mat 😉

  1. Så ser nog hälften av mina helgdagar ut. Försöka hinna ikapp med allt som ska fixas hemma, och under tiden hålla humöret uppe på barnen (och se till att de överlever) Inte sällan jag kommer på att jag inte varit längre än till soptunnan på hela helgen. Speciellt vintertid då, sommaren ja då kanske man kommer ut till sandlådan med kaffekoppen i alla fall. Härliga tider det!

    • Helt sjukt egentligen men det är ju alltid någon som har somnat och någon som ska äta och någon som precis har kommit hem och någon… Ja du vet. Och vips är det läggdags och jag är helt SLUT! Snart blir det öppen dörr hela dagen istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.