Gott och blandat 

Det  är sportlov i den här delen av Sverige och vi är spontana. Sitter nu i bilen på väg till Holmen med en packning bestående av EN bag med varsin pyjamas, varsin tröja, underkläder och tandborstar. Vi har förstås kläder på kroppen också samt blöjor till Liten. Och tvättmaskin på Holmen. Dessutom tog jag ledigt på måndag bara så där. Det är bara sportlov en gång om året!

Jag har fortfarande huvudvärk och nu lite mer skrap i halsen. Fattar vinken och lägger undan alla träningstankar i några dagar. Havsluften får work it’s magic. 

0,2 kilo. Det är vad vågen visade för skillnad denna vecka. PLUS 0,2 kilo. Oförtjänt tycker jag men jag har förstås knappt tränat sedan förra vägningen. Denna typ av resultat, när jag tycker att jag skött maten bra, gör att jag reagerar med irrationella ”nu skiter jag i det här och moffar hela helgen”-tankar. Men jag har redan kommit till insikt och vågar trust the process. Jag kör som vanligt lördag utan att regga och sen vardagstänk från och med imorgon. Visar nästa vägning inte minus så får jag utvärdera och justera. 

Holmen nästa! När jag står på färjeläget och ser min hjärtas ö så känns allt rätt med världen. Där ”stillas min häftiga själ”.

Tre av fem på väg till Holmen

6 reaktioner på ”Gott och blandat 

  1. Ibland så bekräftar vågen det man själv känner och andra gånger inte. Håll fast i den känsla du hade i kroppen förra veckan och fortsätt som tidigare. En helg på Holmen låter helt fantastiskt och jag hoppas att du får möjlighet att mentalt ladda om på alla plan. Kram!

  2. Samma här – inga direkta framsteg den här veckan! Kanske är något i luften 😉 hoppas ni får en fin helg på ön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.