Lågintensiv vecka

Jag har mått så konstigt denna vecka. Hela tiden trott att jag är på väg att bli rejält sjuk men det har ”bara” blivit ett par elaka migränliknande episoder. I onsdags gick jag till och med tidigt från jobbet men sov i fyra timmar och vaknade typ okej.

Jag har varit så påverkad av min omgivning. Känt mig så hudlös och skörare än vanligt, haft light-ångest och dealat med det så gott jag kunnat. Kanske är det helt enkelt allt sammantaget som tagit sig fysiska uttryck och gjort mig hängig?

Eller så är jag bara lat.

Jag har inte varit på gymmet på sjuhundra år (eller sju dagar, känns ungefär lika långt) och inte orkat träna intensivt hemma. Jag har gått powerwalks efter lämning på förskolan mina hemmadagar eftersom jag vet att jag behöver ljus och luft. Jag har trampat runt på crosstrainern medan jag tittat på TV eftersom jag vet att ångesten lindras av endorfinerna. Men inget tungt, inget snabbt.

Och så får det väl vara ibland?

Imorgon tänker jag åka till gymmet. Om så bara för att ta mig över tröskeln för den blir ju högre och högre för varje dag jag inte är där. Vad jag orkar göra där återstår att se.

Utöver det får helgens fokus vara återhämtning i olika former men kanske också lite ”spark i baken” så att jag inte blir helt förslappad. Och så ska jag gå från Android till Ios. Bara en sån sak!

image

3 reaktioner på ”Lågintensiv vecka

  1. Åh, fina du! Oavsett anledning till den tunga känslan så lyssna på den. Låt det vara en lugnare vecka. Vila, promenera, yoga, meditera, softa på gymmet eller kör skiten ur dig. Men det låter som att du har svaret till vad du behövde den här veckan.
    Må gott!

  2. den här influensan som härjar runt nu är bra skum, inte omöjligt det är den som varit / är hos dig också. Jag var ”bara” tung i kroppen och hade huvudvärk till och från en vecka, sedan fick jag lite ”skav” i halsen, när det var borta och jag trodde jag mådde bättre så pang, megahuvudvärk och jätteont i halsen och typ helt slut. :-/ Så nu är det 10 dagar sedan jag tränade nåt alls…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.