Fabulösa fabruari!

Har ni läst om Jeannas Fabruari? Så himla rätt att byta det (åtminstone för småbarnsföräldrar) invanda vab-ruari mot något glammigare och mer välbehövligt så här års!

Min önskelista för februari innehöll händelsevis redan flera fab grejer och efter Jeannas inspiration fyllde jag på med några fler. Februari är liksom en månad som innehåller hopp. Hopp om ljus och mildare väder och sånt där. Men det är nog också den fulaste månaden… Inte minsta lilla tussilago kan man hitta i den leriga dikeskanten och här är det beklämmande snöfritt för tillfället. För att inte tala om hur huden och håret och allt det där mår… In the need of fab!

Så ser min fabulösa önskelista ut:

  • Boka frisörtid (oh så välbehövligt eftersom jag fortfarande sportar den oavsiktligt asymmetriska klippningen min kära mor åstadkom i julas)
  • Spa-kväll deluxe (redan avklarat, jag är len och glowing efter helgens förlustelser i badrummet)
  • Gå igenom kläder och rensa ut för försäljning (enormt sug efter att shoppa NYTT och behöver stålars för att tillfredsställa det suget!)
  • Planera in tjejutflykt till Växjö (vann en helt fab grej på Bettys B-room och mina BFF:s och jag vill make a day out of it).
  • Köpa dyr (och potentiellt onödig) ansiktsmask (men tänk om det är just DEN som gör alla mina porer minimala och min hy som en 23-årings?!)
  • Fira alla hjärtans dag på riktigt (faktiskt barnens önskemål men varför inte? Det är roligt att fira grejer och vi har inga födelsedagar att pigga upp februari med).

Ser det inte ut som perfekta förutsättningar för FABruari?! 

 

image
Från ett av helgens två piffande bad. Ja, det krävs två långa bad för att få fason på den här gumman nu för tiden... 🙂

6 reaktioner på ”Fabulösa fabruari!

  1. […] FABruari tycker jag faktiskt att det blev också även om sjukstuga inte är det mest glammiga jag kan tänka ut. Jag har varit hos frisören, jag har köpt ansiktsmasker (och använt dem), jag har lagt ut kläder till försäljning på Tradera, planerat in helt fab träningsmys med vänner hos Betty (i april) och utökat skogarderoben med två härliga par dojor. Det jag inte gjort på min februarilista är att måla två stolar… Hemmafix alltså. Inte min favvo. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.