God morgon lördag!

Nu ska jag sova.

En stund i alla fall, så här efter helgens första fyratimmars pass. Ja, klockan är 9 lördag morgon och jag har grötat bebis, kollat en hel film från början till slut på Netflix, somnat bebis, handlat frukost (och blivit orimligt upprörd över att konditoriet inte var öppet trots att jag hade varit vaken i många timmar vid det laget), fixat frukost nummer två till bebis, röjt köket, fixat smoothie och ägg och frallor och godsaker till övriga familjen, ätit nämnda grejer och nu har jag lagt mig igen. Med kaffe och bok och kanske en liten tupplur inom räckhåll.

image
Så sjukt söt när hon sover att det kanske är tur att hon inte gör det för då hade hon varit FÖR söt. Eller hur resonerar hon?

Igår var vi på begravning och sa adjö till Barnafaderns 95-åriga farmor. Det var fint. Som det ska vara – ett långt liv och flera generationer som tar farväl, människor som inte hade funnits om inte just hon hade funnits. Sorgligt på det sätt som det alltid är när någon får hembud men inte tragiskt. Det var en stojig släktträff med många småttingar och glada återseenden och hela familjen var helt slut av alla känslor framåt kvällen, till och med Stor bad om att få gå och lägga sig (<– unheard of!).

Min plan för dagen efter nämnda lässtund och tupplur är
1. Träning, principen direkt pyjamasen till träningskläder funkar väl även framåt lunch om man nu råkar ha på sig pyjamasen fortfarande…
2. Gå igenom min garderob (ja okej, jag duschar nog efter punkt 1). Behöver prova igenom och se om något mer "gammalt" kanske passar och kan få agera "förnyelse" i min garderob. Jag tänker också rensa ut saker för försäljning för jag är sjuuuukt shoppingsugen och behöver stålars för att tillfredsställa det suget. Måste också rota fram lämplig outfit för kvällens firmafest på Barnafaderns jobb. Alltså, när jag insåg att vi ska på fest när det är melodifestivalen…
3. Piffa mig och sånt. Behöver måla naglarna vilket innebär att jag kanske får testa det dära Seche Vite som jag köpt efter flera tips.
4. Sen behöver jag inte göra mer. Får mat och blir underhållen. Inte så dumt va!

En reaktion på ”God morgon lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.