Fredagsrapporten

image

Förra veckan loosade jag ett litet hekto. Nu har pms-vätskan släppt och jag rasade ner 1.3 kg. Aktuell vikt: 76.2 kg.

Jag känner det. Det märks i kroppen och i styrkan och i smidigheten också. Jag ser det också, både i spegeln och på bilder. Jag känner att jag förbränner liksom, på en rimlig nivå. Jag vet att inte alla veckor är så här men jag vet också att jag känner min kropp och är trygg i mina förutsägelser.

Denna veckan har jag inte tränat så mycket, veckans andra pass är precis avklarat. Först kände jag mig hängig, sedan drabbade vaknätterna mig. Det har också varit en hel del höftande med matregistreringen på grund av lunchmöten och kvällsaktiviteter och annat. Men även där känner jag mig rätt trygg faktiskt, jag uppskattar hyfsat rätt och så länge jag inte ballar ur ”för nu är det ändå förstört” så är det lugnt. Helgen fortsätter på samma vis med ytterligare bjudmiddagar. Det är okej, jag håller mig till planen. Idag registrerar jag och uppskattar det jag inte har stenkoll på. Imorgon registrerar jag inte men är medveten. Och på söndag är det som vanligt igen, och prepp inför en betydligt enklare vecka.

Igår gick jag och la mig strax efter 19. Fick ungefär 12 timmar i sängen, dock med lite spring till bebis. Känner mig i alla fall ”nollad” nu och hoppas samla ihop fler timmar under helgen. Det är skillnad på träningstrycket i en trött och i en utvilad kropp om ni inte märkt det!

Hur går det för er?

4 reaktioner på ”Fredagsrapporten

  1. Snyggt jobbat! Jag kör på med kampsport tre pass i veckan och orkar inte så mycket mer. Hade egentligen inga planer på att gå ner i vikt men jag börjar bli lite tävlingssugen i jujutsu och då vill jag gärna komma under 55 kg (vilket man ska väga med dräkt) så kanske att jag gör ett försök snart.

  2. Heja dig! Även om vi är i helt olika livssituationer och har helt olika mål med vår träning blir jag alltid motiverad av dina texter. Ditt tänk och din självtillit är beundransvärt!

  3. Hej! Jag hängde på dina 100 dagar, fast för mig är drt dag 5 av 100 idag. Det gör det lättare på ngt sätt. Att veta att du jobbar också för då kan jag inte fuska för jag har ngn att jämföra med.
    Det har gått ok denna veckan. 4 pass av veckans 5 avklarade o sista tar jag ikväll. Sen har vi barnfritt i helgen och det tänkte jag fira med två pw. Maten sköter jag. Startade på 72.5 i måndags o imorse visade vågen 71.3. Dock varierar jag mycket i vikt mellan 70-73 så jag räknar inte riktigt viktnedgång innan jag är under 69.5. Men på väg dit är jag.
    Men är för övrigt i stor obalans då min pappa är svårt sjukt och kag har precis bytt jobb så jag har samlat på mig en del gråa under senaste dagar. Försöker dock att hålla mig fokuserad på träningen o maten för att inte tappa fotfästet helt. Och det hjälper en hel del faktiskt.
    PS. Du är grym och enligt mig helt perfekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.