Ett – check

Ett gymbesök, check. Fick lite sovmorgon imorse och kunde dessutom greja runt på gymmet lite längre än vanligt. Det blev okej. Inget superpass men inget uselpass heller. Vardagsträning. Den sorten som kanske inte gör mig superstark just nu men som bygger/underhåller grunden? Jag hoppas det. Är hur som helst i stort behov av rörelse och endorfiner och det fick jag!

image

Ett evinnerligt skrapande av tandsten, check. Tandhygienisten var mitt nästa stopp för dagen och jag har fortfarande ont i tandköttet. Nu funderar jag på det där med frisktandvård, ni vet sån där försäkring? Känns surt att betala premie om jag inte kommer behöva åtgärda något, känns extremt surt att punga ut med tusentals kronor om jag måste åtgärda något och inte har försäkring…

Ett stycke produktiv arbetsdag, check. Fast mest gick jag runt och kände mig…mindervärdig. Liksom, jag kan inte detta eller detta. Med andra ord – ett pms-monster i antågande, check! Längtar tills nästa vecka när jag troligen känner mig som queen of f-ing everything. Ska planera in några riktigt krävande uppgifter till det.

Ett avsnitt av American Horror story, check. Tar kanske ett till. Älskade säsong ett (Murder House), tyckte tvåan (Asylum) var helt ok och nu älskar jag säsong tre (Coven). Så himla smart, roligt (och lagom läskigt) upplägg där varje säsong är fristående men vissa av skådespelarna återanvänds i nya roller.

Ett virrvarr av tankar kring viktminskning, check. Vet att jag till slut landar i en förbluffande enkel lösning efter alla komplicerade interna förslag. Sån är jag. Så jag vågar vänta ut det lite, det faller på plats snart.

Vad har du satt check på idag?

 

6 reaktioner på ”Ett – check

  1. Hallå!
    Jag har tandvårdsförsäkringen. Jag checkade in på nivå 1, billigaste, för fyra år sen. Nu är jag på nivå 2 men jag tycker fortf det är värt varenda månadsdragning. Har nämligen haft extrem otur (eller tur, beroende på hur man ser det😉) och haft en krånglande lagning så pga den har jag tjänat massor av kosing.
    För mig är det också tryggheten att veta att man inte behöver punga ut den där klumpsumman när det väl händer nåt…
    Allt beror ju på! Börja med att kolla vilken nivå=månadskostnad du hamnar på, så kansi räkna lite på det!

  2. Vi vet PRECIS hur det känns! Kom förbi oss på PMS-Podden så kanske det känns liiite bättre, du är nämligen långt ifrån ensam att må som du gör! 🙂 Stor kram!

  3. Varit hemma med grinig bebis, avslutade dock dagen med att gå på föreläsning om rehab efter hälsenerupturer 🙂 mycket spännande! Och lite gött att smygstarta jobbdelen av hjärnan, den slumrar ju lite nu under föräldraledigheten…

  4. Skapat excelblad för mitt nya träningsupplägg jag fick från Betty. Starten fick flytta en dag pga rysligt sliten. Men tisdag är ju också en bra dag. Och jag jobbade, en hel dag, men i morgon är det vabb igen. Tror det här går till historien som den minst arbetade januari ever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.