Adjust accordingly

Jag fick till träning igår eftermiddag! Kom hem, hade 30 minuter tills maten skulle vara klar och leksugna ungar så alla bytte om till träningskläder och sedan fick barnen bestämma ”träning”. Det blev blandade småhopp och runtspring och när de tröttnade efter 10 minuter så körde jag vidare själv med en kettlebell. Svettigt, enkelt, snabbt!

Och imorse kom jag iväg till gymmet! Och sen åkte jag hem igen!

Jag hann vara där i drygt 20 minuter i och för sig men någon träning blev det knappt. Jag har alltid ont i ryggen på morgonen (eller ja, hela dagen men värst på morgonen), något som vanligtvis avhjälps av en lång rörlighetsuppvärmning. Idag körde jag längre än vanligt eftersom ryggen aldrig gav med sig. Sedan försökte jag mig på själva träningspasset men konstaterade snabbt att det inte gick. Nope. Så jag åkte hem. Sur över att kroppen inte beter sig som jag vill.

Förra veckan var jag on fire, pigg och motiverad. Denna veckan känner jag mig trött och sliten. Både i kropp och själ. Och jag har lärt mig tillräckligt genom åren för att inse att jag då behöver justera lite. Innan det blir värre. Så, idag blir det en kortare arbetsdag. Det blir större fokus på sömn resten av veckan. Jag kommer röra kroppen men det får bli enklare och mindre prestation. Crosstrainer, hemmaträning och rörlighetsfokus. Inga åtaganden utöver det absolut nödvändigaste (typ jobba lagom och ta hand om barnen). Mer tid i dagsljus, mer tid i soffan. Bara i några dagar, så är jag förhoppningsvis på banan igen. Om jag orkar i helgen ska jag försöka testa mig igenom alla övningar i det nya Strong Curves-upplägget igen och se hur de känns och om det är något jag måste byta ut för att morgon-ryggen ska palla. Bättre att justera och faktiskt kunna genomföra än att stånga sig blodig, förstås!

Bra plan! Bra frukost också för övrigt. Förtjänade lite lyx!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.