Vad gör jag nu?!

Min snälle man besvarade mina frustrerade tjut ”men måste ni lååååta så mycket hela tiden!!” (vilket är definitionen av kontraproduktivt eftersom jag då bidrar till ännu mer oväsen) med att erbjuda sig att ta med barnen hem till sin mamma. Jag kan nog räkna med tre timmar. Själv. Hemma.

DRÖM!

Huset är städat (eller, det är i alla fall rent under), vi har precis varit iväg och fixat lite ärenden och tack vare en vän så var jag på gymmet klockan 08 imorse och körde igenom dagens pass. Så jag kan bara ligga här! Och göra vad jag vill!

Fast vad vill jag? Sova en stund. Äta något förstås. Blogga ur mig några av alla inlägg som bubblar där inne. Läsa min bok. Kolla en film. Dricka kaffe och grönt te och massa bubbelvatten. Kolla på Vampire Diaries. Ta en promenad för dagens dagsljusdos. Kanske behöver mer än tre timmar… Men ändå, vilken gåva!

Börjar väl med att ta hand om tvätten dårå.

5 reaktioner på ”Vad gör jag nu?!

  1. Alltså, jag är värdelös på sån där ensamtid… antingen gör jag inget av det jag egentligen vill och bara typ fastnar framför nåt värdelöst tv-program eller så gör jag som du, börjar med tvätt eller nåt… men åhhhhh liksom. :-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.