Tjugo minus och vårkänslor!

I december var det flera omgångar magsjuka på förskolan vilket innebar att Mellan var hemma från sin 15-timmarsplats veckorna innan jullovet. Då blev det en annan slags vardag när jag inte kom ut på de där dagliga lämnings- och hämtningspromenaderna. Nu är det min första hela jobbvecka sedan jullovet och jag inser att jag hade glömt hur bra vi har det. Att dela upp föräldraledigheten som vi har gjort (Barnafadern är hemma tre dagar, jag är hemma två) är verkligen perfekt för oss. Och så kommer vi ha det fram till augusti!

I morse var det tjugo minus när vi skulle ge oss ut. Men det började redan bli ljust och vår promenad ackompanjerades av fågelkvitter. Fick vårkänslor, mitt bland snövallarna. Att sen komma hem, lägga Liten och veta att jag har kanske 1,5 timme för mig själv är väldigt härligt… Jag langade in en tvätt, förberedde morgondagens jobbfrukost, eftermiddagens smoothie och fixade förmiddagsmellanmål i form av ägglatte (som blev toppengod idag med extrastarkt kaffe och vaniljpulver i!), ostmackor och äpplebitar. Detta inmundigades i soffan framför ett serieavsnitt. Härligt och ger välbehövlig energi för resten av dagen. Som givetvis inte är lika avkopplande som förmiddagen varit så här långt… Innan kvällen är här kommer jag vara helt slut av hämtning, mellanmålsfix, läxläsning, renbäddning, städning, matlagning och träning. Då ser jag fram emot en härligt produktiv och stillasittande dag på jobbet igen!
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.