Nystartar en annan dag

Mitt liv pågår, jag ser det inte som ”på måndag börjar jag!” eller ”efter nyår är det dags!” och så vidare. Det pågår. Perioder med mer vila ibland, perioder med massor av träning. Perioder där jag vräker i mig alldeles för mycket ohälsosam mat, perioder där jag har jättefin balans. Livet. Det har funkat rätt bra för mig i 37+ år nu!

Men igår la jag mig med en tanke på att boosta igång en jullovsseg kropp. Med träning direkt på morgonen. Med smoothie och dagsljus och hemmaröj och storkok och lite jobbande och extra mycket härliga grönsaker osv. Istället blev det sovmorgon, långfrukost med slösurf och bioplaner för eftermiddagen. För jullovssegheten är faktiskt rätt ljuvlig och jag är inte redo att släppa den ännu. Jag har mer energi någon annan dag. Mer lust till att sortera små legobitar och mixa sönder frukt. Större plats i hjärnan för kreativa och strukturerade jobbtankar. Idag är inte den dagen.

Tänker du nystart, detox eller boostande? Eller är det business as usual?

12 reaktioner på ”Nystartar en annan dag

  1. Buisness as usual fast lite mer genomtänkt. Jösses denna julen… vad hände? Jag har konstaterat att jag har antingen druckit vin eller ätit sötsaker/godsaker/utanför plan varje dag i tre veckors tid. Jo, det blir nog någon slags nystart nu ändå. Med kosten i alla fall, träningen rullar på.

  2. Här hemma blir det definitivt nystart! Med en höst som mest bestått av förkylning och plugg och därför mest soffhäng med näsan i böckerna och alldeles för lite träning, ser jag nu fram emot en nystart!! Jag och mannen har investerat i skivstång, bänk och vikter och tänker köra starting strenght! SÅ peppad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.