En lördag i Herrens år tjugohundrasexton

En vanlig lördag hemma. Gröt och ägg i magen, nu kaffet som jag gärna njuter av länge. Jag vet att klockan snart är lunch men jag fick sovmorgon imorse och tog igen nattsudderiet från nyårsafton. Stor och jag var nämligen ute och spanade fyrverkerier på tolvslaget medan övriga i familjen sov gott i vårt stora hotellrum. De var väl trötta efter solskenspromenad, hotellslappande, träning, nyårssupé och filmmys.

Igår åt jag fyra frukostar. Gröt, ägg och smoothie så fort frukosten var framdukad på hotellet eftersom jag och vaken Liten försökte låta de andra sova lite längre. Lite senare blev det smörgåsar och en massa härlig frukt med keso. Äggröra och bacon. Och så kaffe och nygräddad våffla med sylt och grädde. Sen orkade vi bada i en herrans massa timmar innan vi åkte hemåt igen och fredagsmyste i vår egen soffa med obligatorisk nyårsdagspizza och ”Fröken Frimans krig” på SVT Play.

image
Hotellmys för alla! Nyårsträning för alla! För övrigt känner jag mig som snyggast när jag är svettig och rödflammig men för övriga restauranggästers skull piffade jag till mig en aning...

Idag slappar vi deluxe och tänker lite på vad vi ska fixa här hemma kommande dagar. Bara småfix med hyllor och tavlor som ska upp här och var, städröj bland barnens prylar och kläder osv. Varvat med pulkaåkning (om snön får stanna), kompishäng och träning förstås. Jullov ett tag till, vi njuter.

Senare idag ska vi umgås med våra nyanlända vänner. Vi ska spela innebandy och om någon är sugen på lite lekaktig cirkelträning (som passar barn och vuxna, otränade och vältränade) så har jag satt ihop några övningar för det. Precis lagom aktivitet för årets andra dag!

Vad gör du?

4 reaktioner på ”En lördag i Herrens år tjugohundrasexton

  1. Snyggast och coolast!! Jag ligger i soffan under täcke framför brasa för 22:a dagen!! Återbesök läkare och svar på prover måndag. Mycket tankar om varför jag inte blir frisk, tankar jag tror du känner igen med stress och utbrändhet mm. Trist att känna så efter tredje rekordåret på alla sätt på jobbet. Kram

    • Men så tröttsamt! Bra att du vilar iaf… Och att du kollat med läkare. Hoppas de har något svar. Förstår tankarna och med tanke på att du just haft ännu ett rekordår är det kanske inte så konstigt? Du jobbar så oerhört hårt och är så engagerad. Du måste ta hand om DIG också (jag vet att du gör det men kanske märker du inte alla egna signaler lika bra som de ifrån andra?). Stor kram! Orkar du med en promenad med snack någon dag så säg till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.