Nyårsdrömmar

Hejdå 2015! Du har varit asjobbig och underbar och påfrestande och rolig och frustrerande och lugn och stressig och alldeles, alldeles… fantastisk. Livet ändå. Bra skit. Vi har genomlevt och överlevt Hyperemesis. Vi har välkomnat en liten Liten och vår familj blev komplett. Vi har bevittnat flera sorgliga händelser hos nära och kära. Vi har blivit starkare som äkta par och som familj. Vi har blivit trebarnschockade. Vi har landat i någon slags ny balans. Vi har strulat till det lite ekonomiskt. Vi har ingen anledning att oroa oss.

Jag har också återhämtat mig fint efter graviditet och förlossning, haft en härlig mammaledighet över vår och sommar och sedan fått börja jobba på mitt älskade jobb igen. Jag har tränat mycket och gärna. Ute och hemma och på gymmet och på Träningsmagi i Trollhättan. Jag har inte hunnit träffa familj och vänner så ofta som jag vill men jag är glad för tillfällena jag fått. Jag är tacksam!

Hej 2016! Vilka förväntningar jag har på dig! Planer och önskningar. För familjen, för mig, för världen. Låt oss uppfylla drömmar tillsammans. Och även när det svajar, som det gör här i livet, så låt oss njuta av resan. Även de tråkiga delarna leder någonstans.

Mina nyårsdrömmar för familjen:

 • Full koll på ekonomin och smartare med pengar.
 • Planera någon härlig familjetripp till sommaren (med hotellnätter pga så himla härligt!)
 • Date nights och egenweekends med Barnafadern
 • Fortsätta engagera oss som familj som volontärer
 • Ännu mer vegetarisk mat och börja experimentera med vegansk mat!

Mina fixdrömmar:

 • Framkalla foton till ramar, tavlor. Göra fotoböcker.
 • Hemmafix à la budget
 • Trädgårdsfix… (Beata, tänk på att det är gratis, frisk luft, dagsljus och vardagsmotion i ett!)

Mina tränings- och hälsodrömmar:

 • Gå ner till målvikt tom april
 • Mitt starkaste år någonsin (kommer i separat inlägg!)
 • Fortsätta njuta och ha kul med träning!

Mina nyårsdrömmar för mig själv:

 • Förkovra mig på jobbet, kurser och på egen hand.
 • Aldrig glömma, och aldrig döma mig för, att jag behöver återhämtning på ett oproduktivt sätt. Det har också värde!
 • Sjunga mer!
 • Ta hand om utseendet. Måla naglarna, hitta det perfekta röda läppstiftet, köpa härliga krämer och experimentera fram egna grejer, njuta av bad och skrubber och ansiktsmasker…
 • Gud. Alltid nära, ofta bortprioriterad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.