Blogger boot camp!

I detta nu borde jag sitta och välja bland klasser för att pyssla ihop ett riktigt bra scheman för Blogger boot camp I Stockholm 12 mars 2016. Redan förra året vi den här tiden planerade jag att det skulle bli min målvinst, min belöning efter graviditet och ett Post Baby Shape Up år.

Jag glömde dock att planera in hur jag skulle betala kalaset och därför sitter jag just nu inte och väljer klasser.

Det har krävts en hel del vånda (och jag har ärligt talat inte släppt förhoppningen om att det ska finnas platser kvar när min kvist är lite grönare) men det här är det vuxna och förnuftiga beslutet. Och mer om det kommer jag skriva när jag sammanfattar mina nyårsdrömmar för 2016.

Till dess tycker jag att du ska spana in utbudet och kanske tom anmäla dig HÄR (men lämna en plats åt mig är du snäll ;-)).

image

12 reaktioner på ”Blogger boot camp!

  1. Åh så tråkigt! Jag bor i Stockholm och kan erbjuda sängplats om det hjälper. Förstår dock att själva eventet och resan ju såklart också kostar…

  2. Åh, jag förstår! Jag fick liksom snylta lite av våra sparpengar (mest för att Mr fick en jacka häromdagen som han verkligen behövde och då tyckte jag lite synd om mig själv). Det vore supersupersuperroligt om du fick en plats – för jag vill gärna träffa dig men samtidigt går det inte att göra allt en vill. Saker kostar och barn är dyrt har jag märkt. Håller ändå tummarna! KRAM

    • Våra sparpengar is no more efter sjukskrivning och föräldraledighet. Och så räknade jag lite fel för några månader och hamnade massa back… Så nu kämpar vi oss tillbaka till plus minus noll :-). Får se vad som kan hända från nu till mars!

  3. Åh, så tråkigt. Fast också klokt av dig – det brukar ALLTID bli återbud i sent läge. Och du kan tyvärr få min plats… jag måste (!?) gå på Melodifestivalen på Friends Arena med familjen just den 12:e mars eftersom vi fick det i julklapp. Taskigt när roliga saker krockar.

  4. Är också sugen på att åka, men får göra som du. Fast platserna brukar väl försvinna i ett rasande tempo tyvärr. Jag satsar nog på ett besök i Växjö istället 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.