Weekend wrap up

Jag sätter punkt för en vecka där jag, faktiskt, varit energisk och haft flyt både med jobb, föräldraliv och träning. Det är mycket nu men jag har nog skakat av mig alla de där (inbillade) måstena. Har fortfarande inte ens fixat en adventssljusstake och så här på andra advent kan jag nog konstatera att jag inte kommer fixa någon heller… Däremot har jag sett ut en som jag vill köpa så fort jag har råd, så att jag har en till nästa år!

Veckans roligaste var nog Coderdojo. Jag tog med Stor och Mellan till stan för att lära sig koda. Det är liksom dags nu. 2020 kommer det saknas 1 miljon programmerare i Europa så bra framtidsyrke! Och allmänt coolt. Säger hon som jobbar på IT-bolag och inte fattar någonting när kollegorna pratar nörd. Men nu har jag i alla fall kodat ihop en snögubbe. Med snopp. Vilket lärde mig att man inte ska koda medan man dricker vin. Kolla upp om coderdojo finns i din stad och gå med lämpliga ungar, roligt!

Veckans konstigaste är nog att jag tränat FYRA eftermiddagspass. Erkänn weird! Men så blev det. Totalt fem pass den här veckan vilket är ovanligt men jag blame:ar instagram-inspiration. ”Bara” ett styrkepass och fyra kortare, intensiva pass här hemma. Det andra styrkepasser som jag planerat till idag utgår på grund av halsont och ersätts med diverse förkylningsförebyggande åtgärder, promenad i regnstorm och yuvlig yoga för mina inte så yuvliga höftböjare.

Veckans bästa är utan någon som helst tvekan en bok. Bea Uusmas ”Expeditionen”. Det var länge sedan jag hade en så stark läsupplevelse och jag blir så SJUKT fascinerad. Både av grundhistorien kring Andrés polarexpedition men också av Beas totala besatthet. Hur blir man sån? Jag vill också. Ska i alla fall ta mig till Andrémuseet snarast. Det är ju precis nästgårds!

Veckans överraskning var en namnsdagspresent! Inte från min man eller mina barn men från en kär, kär vän som skickat örhängspaket med hederlig snigelpost. Förstår inte vad jag gjort för att förtjäna alla fantastiska människor jag har omkring mig men I must have done something good.

image

Nästa vecka kommer vara veckan då jag påbörjar nästa steg (vecka 5-8) av Strong Curves och gör det like a baws. Utan halsont förstås. Det är också veckan då jag blir helt färdig med alla julklappsinköp. Det är ju inte så många men ska ändå göras… Och pysslas eftersom jag i pengaspararanda gått lite DIY på julen. För det är ju så jag. DIY alltså… Jag ska förstås jobba, hänga på öppna förskolan med våra nya vänner och lördagsjobba på årets julmys med anställda och familjer. Och så allt det vanliga vardagsstöket förstås. Och många njutstunder! För det har jag faktiskt fått till under veckan som gått och det mår jag bra av. Duh.

Hur planerar ni denna luciaveckan i herrens år 2015?

11 reaktioner på ”Weekend wrap up

 1. Luciavecka, å herreguuud vart tar tiden vägen????
  Har tyvärr en massa tråkigheter som måste redas upp. Skolan har inte alls tagit sitt ansvar för Ellinor senaste tiden så rektorn har fått mottaga ett antal smått irriterade mail från mig och idag ska vi på möte med hela personalstyrkan (Wish us luck)
  Förra helgen skulle ju bli myshelg i Götet med både barnen och mina föräldrar, men den där Helga kom ivägen så vi fick bila fram och tillbaka i stormen för att iaf se konsterten. Förhoppningsvis kommer vi iväg den här helgen minus föräldrar/morföräldrar men det blir av i alla fall.
  Sen är det julfest, träningspass, julbord och kanske lite jobb om man orkar.
  Låter som du hade en bra vecka, hoppas denna blir likadan!

 2. Tack för härligt inlägg! Jag ska genast läsa boken:-) Jag har besökt museet flera ggr, sonen ÄLSKAR Gränna. Ha bästa veckan!! Ps jag har köpt alla julklappar på nätet från solstolen, det var grymma priser på Black Friday. Till och med beställt makens födpresent (januari). *skratt*

 3. Jag tänkte verkligen på dina fina örhängen idag. Var bara lite upptagen med att älta mitt eget elände så till den grad att jag aldrig kom mig för att ge min bästa vän en komplimang. Inte nog med att jag suger rätt ordentligt på föräldraskap för tillfället, jag är en hyfsat usel vän oxå… ❤️ Men fina var de! Stor ”villhafaktor” på dem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.