December genom åren

Villade bort mig i min egen blogg. Inser hur kul det är att ha skrivit så mycket under ett gäng år.

6 december 2011 skrev jag om mitt morgonträningsexperiment. Jag hade ganska nyligen börjat jobba efter föräldraledigheten med Mellan och behövde tänka om för att få till träningen. Så här några år senare kan vi väl säga att morgonträning funkar för mig.

Den 21 december 2012 gick världen inte under. Eat that, mayafolket. Men jag tränade och firade en nybliven två-åring och skrev en så sjukt fyndig rubrik att jag skrattar än idag (okej, jag har inte skrattat hela tiden tills nu, bara nästan).

I december 2013 var jag sjukskriven. Och ibland undrar jag om jag lärt mig något av mina vidbrändhetssvängar. Det har jag, faktiskt, men jag är helt klart en person som gärna lägger på större börda än jag orkar bära. Vet att jag inte är ensam om det. Försöker påminna mig själv ibland.

Förra året var jag bitter. Hade ett ”jävla underverk” i magen och ville bara att tiden skulle gå. Hyperemesis gravidarum är ingen lek, det vet ni alla som orkade hänga kvar under den tiden! Men tiden gick och jag blev frisk och det var ju faktiskt ett underverk där inne!

Ett underverk som just den här dagen i december 2015 ramlade ner från soffan och in i soffbordet. Hoppsan.

 

(Jag tänker inte göra en ny om hon går sönder, det säger jag bara!!)

3 reaktioner på ”December genom åren

  1. FIna Beata! Tänk alla som har upplevt dina decebrar med dig fast i cyberspace. Läste igenom dina gamla inlägg och fick minnesbilder av mitt eget liv både privat och hälsomässigt de senaste åren. Håhå jaja 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.