Beatadagen!

image

Hurra för mig! Vi firar i och för sig aldrig namnsdagar men någon hade glömt att berätta det för Liten för hon ”sjöng” för mig varenda timme hela natten. Jag känner mig väldigt uppvaktad… Så jag fortsätter dagen med att uppvakta mig själv. Hemmadag och jag har precis fått iväg Stor och Mellan till skola och förskola. Liten sover i vagnen, förhoppningsvis är hon trött efter nattens eskapader och sover länge. Och jag har städat exakt det jag behöver för att ha en trevlig utsikt från min plats i soffan. Resten av huset ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig men det märker jag ju inte så länge jag stannar här! En dubbel cappuccino, några tända ljus och en lagom engagerande julfilm på Netflix. Grattis på Beatadagen!

7 reaktioner på ”Beatadagen!

  1. Så klok och smart du är! Och grattis! 🙂

    För egen del var det öde på kontoret, så jag cyklade hem, tog en lunchjogg och nu jobbar jag hemifrån i eftermiddag iklädd myskläder. Inte så dumt det heller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.