Strong curves workout sheet

Jag jobbar på med mina första veckor i Strong Curves nybörjarprogram. Det tar tid pga förkylningar men det går ändå framåt, jag tycker att jag hittar rätt rörelse och kan köra bra på de flesta övningar. Har nu kommit till tredje veckan och har ökat i alla övningar sedan starten. Känns bra!

Fick en fråga hur jag gör för att komma ihåg passen när jag är på gymmet – tar jag med mig boken?

Nej. Jag hittade pdf:er på passen online och skrev ut dem. Med rutor för att fylla i hur det går. Egentligen är de designade för att man ska ha ett papper per pass och använda en ruta per set men så mycket plats behöver inte jag. Jag använder en kolumn per pass, har lagt till en egen kolumn i kanten och kan därmed ha ett papper per 4-veckorsperiod istället. Jag har också plitat ner ett hemmaalternativ i ena marginalen eftersom jag inte kör på gymmet varje gång. Är kanske lite kladdigt men JAG ser ju det jag behöver se!

Längst ner på den här sidan finns länk till pdf:erna. Kan ju vara lite inspiration till er som är nyfikna på Strong Curves men inte känner för att läsa boken.

image

En reaktion på ”Strong curves workout sheet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.