Saker ni kanske inte vet om mig

När folk skriver att de löper eller har löpt så tänker jag på hundmens.

Jag förstår inte varför vissa människor inte vill ha barn. Jag förstår, så  klart, om man inte KAN och jag har full respekt för om man aktivt väljer bort barn också. Skulle aldrig, aldrig fråga ”när ska ni skaffa barn då?!” eller ”men VARFÖR vill du inte ha barn?” eftersom jag är hyfsat respektfull och modern människa. Men jag undrar. Och spekulerar på insidan. Förlåt. Och sen läser jag några av mina gamla blogginlägg och så undrar jag varför i hela friden någon vill ha barn överhuvudtaget… (för att de är så himla söta när de sover förstås, och för livslång underhållning och gränslös kärlek och mer oro än jag någonsin trodde var mänskligt möjligt.)

När jag läser ordet ”stilikon” så läser jag det som ”silikon” med ett t i. Stilikon. Stil-ikon.

När jag träffade Barnafadern första gången så var min första tanke ”vad skönt, en kille jag absolut inte kommer bli intresserad av”.

Jag svettas jättemycket. Alltså inte bara när jag tränar, alltid. Så att jag får välja bort en hel del klädesplagg (för tajta, vissa material, de flesta färger) eftersom jag annars har jättefläckar under armarna. Eller, jag har fortfarande fläckarna men har rätt kläder så att de inte syns. Inga deodoranter förslår (använder för att svetten förhoppningsvis ska lukta lite bättre) och jag är allergisk mot Absolut Torr. Vill testa botox-varianten som ska hjälpa (i alla fall 6-9 månader i stöten) men de där tusenlapparna det kostar ska alltid stoppas in i andra hål än mina armhål(or).

Min första kyss var med en fransman. French kissing i dubbel bemärkelse.

Berätta något som få, eller ingen, vet om dig!

13 reaktioner på ”Saker ni kanske inte vet om mig

 1. Äsch tror alla vet allt redan 😉
  Fast jag har nyligen börjat drömma om att skola om mig till fysioterapeut, det vet inte så många. Och jag älskar pepparkaksdeg!

 2. Jag blir alltid rörd och får tårar i ögonen om jag ser bilar som flyttar sig för att släppa fram en ambulans.

  Jag tycker det ser coolt och snyggt ut när kvinnan är längre än mannen (power!)

  Älskar gula tegelhus.

  Tycker november och mars är rätt så sköna månader där det inte är så mycket krav utan mest vanligt vardagsliv…

  Jag har lånat ut mitt läppglans till Carolina Gynning.

  Vill alltid läsa vad filmen handlar om ”på baksidan” innan jag börjar se.

  Gillar inte böcker och film som inte är realistiska (alltså på sättet ”en groda som pratar” och liknande, alltså går starwars, sagan om ringen och Harry Potter bort)

 3. Jag gillar en riktig tantsyssla – att brodera! 🙂 Inte så väntat kanske med tanke på inredningsstil & mina övriga intressen, men jag gillar mindfulness-aspekten av det; man måste verkligen vara ”här & nu”, annars blir det fel.

 4. Haha, åh, jag tänker också så om ordet ”löpt”, inte löpning men just löpt – Låter helknasigt. Sen svettas jag också massor, är liksom en varm person 🙂

  Hm..hemlisar om mej: Jag gillar att vika tvätt(!?) Känner enorm tillfredställelse av att lägga rena kläder i skåpen. Klarar inte heller av vissa ord kring mat, typ ”läckert” och när någon skriver ”ser gott ut” eller ”mums” om någons mat på exempelvis instagram.

  • Haha, jag pallar inte ”nom nom” eller ”styrkekram” :-).
   Har inget emot att tvätta, att boka tvätt är okej men att få tvätten från tvättstugan till rätt lådor och skåp är typ det värsta jag vet. Sånt himla evighetsröra! Vi borde helt enkelt ha alla kläder i tvättstugan istället…

   • Vi har för det mesta alla kläder vi använder i tvättstugan, mycket praktiskt, man behöver inte väcka halva familjen när man söker ett speciellt plagg kl sex på morgonen. Nackdelen är att det där speciella plagget kan ligga längst ner i berget av tvättade ovikta kläder och vara jätteskrynkligt.

    Apropå svett; har du provat Vichys deo med grön kork? Jag svettas också mycket, trots att jag inte alls är varm, tvärtom, men jag kallsvettas. Den deon är faktiskt den bästa jag provat, den stoppar inte allt men mer än alla andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.