En torsdag så här långt

Igår gick jag och la mig vid 21 eftersom jag var trött. Matade Liten vid ett tillfälle och nappade kanske 4-5 gånger. En bra natt. Vaknade redan vid 5.40 men låg och slumrade länge innan jag tassade upp för ljummet citronvatten, en andaktsstund och yoga. Det här mjuka passet som passar alla men särskilt fint för er som aldrig yogat men börjat tänka tanken att lite uppmjukning, rörelse och avslappning kanske vore skönt…

Barnen vaknade av sig själva strax innan jag var klar (ka-ching, ingen väckningskonflikt idag!) och alla fick på sig kläder och i sig frukost. Promenerade med Mellan till förskolan och tog därefter en ösregns-pw med Liten i vagnen. Nu sover Liten utanför huset, jag sitter i svettiga träningskläder och dricker kaffe, slösurfar och njuter. De här stunderna kan ta slut efter en minut men kan också pågå i två timmar. Man vet aldrig så noga med Liten. Därför är jag noga med att sätta mig ner och njuta direkt. Städningen och tvätten kan vänta en stund till…

Kanske tränar jag något mer senare. Det beror också på Liten och på hur resten av dagen utvecklar sig energimässigt. Jag är sugen på att riva av ett T25-pass. Det är så ytterst tillfredsställande och kräver så liten tankeinsats från min sida – perfekt sätt att blåsa ur både kropp och hjärna. Men blir det inte idag så blir det någon annan dag. Det är lugnt.

Andra saker jag skulle vilja hinna idag är: Byta lakan, tvätta mig igenom en del av tvätteverest, städa övervåningen, färga håret och laga middag. Inte nödvändigtvis i den ordningen. Jag bör också duscha, hämta Mellan på förskolan, mata bebis ett antal gånger, fixa mellanmål till de stora, förhöra läxor och annat som tillhör dagarna i veckorna i månaderna. Med en bra känsla i kroppen. Återkommer om det!

En reaktion på ”En torsdag så här långt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.