Aaaaandas (och hjälp mina torrfläckar)

Påminner er för att samtidigt påminna mig själv.

Andas. Djupt. Flera gånger.

Och fortsätt andas sen för syre är bra grej och man blir så himla blå i fejset utan.

Jag är inte blå. Snarare rödfnasig. Exakt samma hände exakt den här tiden förra året. Då skyllde jag på graviditet, spydde några gånger och slutade bry mig. Nu kan jag inte skylla på något förutom möjligtvis torr luft och tillika torr hy. What to do? Doppa huvudet i olja? Köpa snordyr snormask (är det återfuktande, tro?)? Vänta på våren? Gilla läget? Tips me please!

image
Igår andades jag i Gränna. Ser jag skeptisk ut? Det är min jagärmittblandfolkochlåtsasattjagfotarutsikten-min

6 reaktioner på ”Aaaaandas (och hjälp mina torrfläckar)

  1. Mandelolja, bästa! Ta på kvällen så är man mjuk o len på morgonen. Är det riktigt torrt fläckvis, ricinolja! (Ja, det är för invärtes bruk men den är fet o bra😀) Till sist ett extra tips, ”True” en lite dyrare men väldigt dryg ekologisk kräm (tuben är gjord av sockerrör!) Perfekt att smörja på småsår, eksem, torra armbågar mm

  2. Var noga med att varken tvätta eller smörja in precis innan du ska gå ut vintertid.

    själv använder jag mest cocosolja. Fast ska jag vara ärlig är det för det mesta inget alls 😬 Då lär jag väl se ut som en gammal skinnpåse om 5 år…

  3. Mandelolja! Jag masserar in några droppar på kvällen på fuktig hud under min vanliga nattkräm. Sen på morgonen tvättar jag med rengöringslotion och torkar av med pads, alltså inget vatten på huden 🙂 funkar bra för mig, och jag är en riktig torris annars! Weledas mandelolja är bra, men jag kör med Apotekets egna nu och helt ärligt är det inte jättestor skillnad mellan dem, förutom priset 😉

  4. Jag gillar Avenes extra feta kräm för känslig hy. Det är det bästa jag hittat för mitt tidvis fnasiga ansikte. När inte det funkar så blir det plan b; att inte bry mig och andas lugnt. Idag ska jag andas i Mellerud, det blir en trevlig omväxling. Tror jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.