Novoktober

Och vips blev det november men jag tycker att fantastiskt fina oktober mer känts som september vädermässigt så nu är det som att oktober börjar och sen går vi direkt på julmånaden. Bra!

Var på gymmet kl 05. Förra veckan var första veckan med tidiga gymmornar (sedan innan jag blev gravid med Liten) och det var seeegt. Rädd att jag tappat det. Men imorse kändes det rätt bra! Hittade ett uns av mitt umpf och känner tilltro till att jag ska kunna köra på i 5 am workout club framöver. Hoppas det, annars blir det kanske never ever workout club för jag är så galet trött hela tiden nu.

Maxad jobbvecka stundar. Kulminerar i kick off fredag-lördag och jag ska utöver alla praktiska arrangemang hålla presentation och planera alla workshops. Så himla roligt. Bara kommunikationsrelaterade frågor rakt igenom, sanndröm!

Och så ska jag förstås äta vettigt, komma ut i dagsljus och hålla barnen vid liv och sånt där. En helt vanlig vecka i ett helt vanligt liv med andra ord!

image
Snygg smygselfie va?! På bussen, i reflexväst med schysst ljus rakt ovanför. Den lampan är jag i och för sig väldigt tacksam för, annars kan jag inte läsa. Hej svejs!

En reaktion på ”Novoktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.