Today I don’t feel like doing anything

Det här är första helgen på tvåhundra år (eller en månad) som vi inte har något planerat och jag ämnar inte ta mig ur pyjamasen innan lunch. Har besökt både bageriet (för surdegsbröd) och affären (för juice, grapefrukt, skinka och skagenröra) i pyjamas och kängor och känt mig alldeles befriat ledig. Något mina medmänniskor förmodligen uppskattar tänker jag, även om de tittade lite konstigt på mig.

Sen åkte jag hem och gjorde två liter smoothie (inte riktigt meningen men när man bara höftar och smakar av, häller i lite till, smakar av, tillsätter lite mer osv så blir det smoothie till mellanmål i några dagar) och utfodrade barnen innan jag städade bort deras stök och dukade fram min perfekta lördagsfrukost (till efterrätt blir det kaffe och surdegsmacka). Och i samma ögonblick som jag lyfte första skeden gröt till munnen så ropade Mellan att hon hade bajsat och att hon inte orkade torka sig själv.

Keeping it real osv osv.

Men kall gröt är också gott och varm smoothie lättare att dricka utan brain freeze och nu ska jag lusläsa alla instruktioner till de första Strong Curves-passen så att jag kan vara SC-pryo på gymmet sen.

image

Happy lördag på er!

4 reaktioner på ”Today I don’t feel like doing anything

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.