Lästips för höstkvällarna

Här kommer ett par bloggar som jag inte tror att jag tipsat om tidigare. De har det gemensamt att de absolut skriver om träning emellanåt, det är tränande människor bakom skärmen, men det är ofta finare, djupare, mer berörande texter än ni hittar här (såvida ni inte tycker att jag skriver fina, djupa och berörande inlägg för i så fall är det givetvis sant…)

Pekingmamman är inte ifrån Peking utan bor i…ja, var är det nu… Uppsala? Eller Linköping? Är jag ens i rätt del av Sverige?! *skyller på tröttma”. Hon har en hög med ungar, är musiklärare, springer gärna och formulerar sig precis så fint kring tro som jag vill kunna göra. Fun fact – för ett par år sedan var jag på Ikea i Jönköping med kidsen och hörde då ett ”Hej…Beatatjata…”. Det var Pekingmamman i egen hög person! Liten värld osv osv.

Känner ni Kerstin? Hon är en sån där überenergisk crossfit-typ, yogi och trebarnsmamma. Som jobbar skift och är instruktör i typ allt och råkade köpa en lägenhet för att renovera och sälja vidare ”bara så där”. Som verkar så lycklig med sin Mr Handsome (extra välförtjänt efter vad som verkar vara rövhål till kille innan). Ibland är det vardag och kärlek och skratt, ibland är det väldigt mörkt. Och ärligt. I somras skrev hon om att vara HSP och jag kände igen mig så sjukt mycket. Läste därefter boken ”Drunkna inte i dina känslor” och kände igen mig ännu mer. Förklarar ett och annat. Nej förresten, förklarar nästan allt.

Varsågod och läs!

4 reaktioner på ”Lästips för höstkvällarna

 1. Men oj!!! Oj oj oj! Nu förstår jag varför min besöksmätare sköt i höjden! 😃 Tack snälla du vilken ära!
  Jag grät flera gånger när jag läste ”Drunkna inte i dina känslor”. Bara att få veta att jag inte är från yttre rymden, nja… Om jag är det så är det flera från samma planet här. Jag är inte knäpp och allra minst jag är inte ensam.
  En del av min ångest har legat i att försöka klura ut vad ”felet” på mig är. Bipolär? Låsas in? Aspergers syndrom? När jag hittade svaret så blev mina skov mycket lättare att hantera.

  Tack fina Beata! ❤️

  • Exakt, samma här! Jag är inte ensam, jag är inte helt knäpp… inte vågat förklarat för folk hur det går till på insidan av mig för så skulle de väl låsa in mig direkt, typ. Nu fattar jag och kan också hantera det bättre utan att känna det som att jag är dålig eller sjuk i huvudet… Himla bra grej!

 2. Men så roligt att du tipsar lite! 😀
  I Norrköping är det jag finns, brukar kallas Peking ibland, åtminstone när det gäller fotbollslaget i stan. 😉
  Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.