Selfieonsdag

Här sitter jag och jobbar.
image

Och tar selfies like a crazy person.

Igår var jag migränig, trött, smågrinig och väldigt svettig. Idag är jag lite migränbakis, något piggare, inte särskilt grinig och ganska svettig.

Piggare tack vare en liten sovmorgon. Svettig eftersom jag hade 19 minuter på mig att gå den 20 minuter långa vägen till tågstationen i morse. Som belöning köpte jag frukost på Espresso House och njöt av här framför datorn och dagens första arbetsuppgifter. Och nu ska jag fortsätta jobba. Kick offer att planera, intranät att lansera, inlägg att publicera.

Om du skulle ta en selfie just nu, vad skulle jag få se?

12 reaktioner på ”Selfieonsdag

  1. Du skulle sett mig trött smågrinig och besviken halvliggandes i soffan. Trött av massa anledningar. Smågrinig för att jag fick ställa in dagens pass pga för få deltagare (grining på mig själv mest för jag mår dåligt när jag ställer in, även om orsaken är att för få bokat. Konstigt? Ja jag vet) Besviken på grund av the never endig story av ryggont. Skippar selfien tror jag 😉

  2. Och här en småbarnsmamma på vift. Har varit och träffat bästa och skönaste bokcirkeln och diskuterat Lotta Lundgrens Timme Noll. Inte min bästa bok, men den fick höga poäng av andra. Nu väntar tidning, nötter och rödbetsjuice på tåget hem.

  3. Ush här är det inte en trevlig syn. Helt sliten efter min sjätte intervju på 5 veckor. Är i fart att söka nytt jobb, och har fått ett med mycket bättre lön och semestervilkor, men jag vill har ett annat. Alla säger jag är knäpp men magen säger att jag ska avstå iaf. Och där får jag inte besked förrän om 1 vecka 😦
    Megaångest!
    Dessutom har jag inte ätit något förutom surdegsmackor hela dagen 😉 Men gott var det!

  4. En ganska avklädd (också svettig pga stress-dammsugning när bebis sov nyss) ammande mamma som fortfarande har pyjamasbyxorna på. Ska dock hämta storebror på föris snart så jag får väl rota upp nått annat att ta på mig innan dess 😉

  5. Eh, alltså inte hålögd p.g.a din blogg (blev rädd att det kunde uppfattas så?). Här går jag ju in och drar på smilbanden för jämnan 🙂 Hålögdheten har mer sitt ursprung i ngt drygt liter magvirus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.