Weekend wrap up v. 42

image
Efterlängtad dubbelbio - "du ser ut som en pojke"-outfit enligt Mellan - Lövdusch är numera obligatoriskt på väg hem från förskolan - blombukett till jobbet på b-day, min man han kan - Gubbskor jag suktat efter länge och som nu räddar min tråkiga garderob - en liten Liten har tagit sexmånaderskort. Awww...

Vilken bra vecka jag har haft! Mycket, och väldigt roligt, jobb. Mina hemmadagar har varit jobbfria med barnfokus. Jag har biodejtat med min man, after workat med kollegor, invigt nya skor, varit på tjejsläktträff med alla de fantastiska kvinns som är mina främsta inspirationer och njutit av den vackra höst vi har. Storstädat huset, kört miljoner babysaker till höggravida lillasysteryster och fyllt år.

Jag har dock inte sovit särskilt mycket och de träningspass jag försökt klämma ur kroppen har varit sega och orkeslösa. Just den här veckan känns lite som tre veckor i en om jag jämför med mitt vanliga tempo. Så jag lyssnar på kroppens signaler och bromsar upp lite. Fokuserar på återhämtning och höstboostande. Träningsvilar och styr upp kalendern lite.

Det här skulle jag vilja göra i veckan som kommer:

  • Dricka varmt citronvatten och yoga varje morgon
  • Ha dansparty med barnen
  • Testa/leka mig igenom de första passen i Strong Curves, för att känna på övningarna och vilka vikter jag ska börja på.
  • I övrigt träningsvila men fylla på med restorative yoga och syrerika promenader i dagsljus
  • Göra en ny bloggheader (fast hur många besöker egentligen bloggen ”på riktigt”? Jag läser alla via Bloglovin´. Går säkert att ta reda på i statistiken men den kollar jag extremt sällan på…)
  • Äta frukt/bär/grönsaker till varje måltid
  • Tända ljus, brygga te och läsa bok en hel kväll
  • Försöka få till grymma outfits till varje jobbdag (och lurva runt i myskläder alla övriga dagar!)

Gott och blandat:

Liten GretaGos kan nu sitta riktigt bra. Som en ny värld har öppnat sig sitter hon och pillar med saker och golvet är nu fullt av leksaker och köksföremål som små händer vill greppa.

Teodora, vår Stor, har sedan i somras samlat stjärnor. Tex genom att öva på att läsa och skriva, vett och etikett (rollspel!) och allmänbildning (som att läsa artiklar om konflikter i världen eller problemen med bemanning i vården). Snart har hon de 100 stjärnor som behövs för att hon ska få en egen mobiltelefon så det är dags att börja jaga en bättre begagnad.

Mello-Ello (Eloise) peppar rejält inför sin födelsedag. Som är den 21:e december. Det ska börjas i tid det som prinsesskalas ska bli. Eller Frost-kalas. Eller superhjälte-kalas? Eller pyssel-kalas?! Eller… Ja, det ändrar sig några gånger per dag.

Själv ska jag inom loppet av tretton dagar i november genomföra en styck kick off à la två dagar, en barnvälsignelse med kombinerat 40-årskalas och ett jobbevent för alla befintliga och före detta anställda. Post-event-depp planeras in till 20 november!

 

 

2 reaktioner på ”Weekend wrap up v. 42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.