Förra veckan och denna

Inte är det bara för mig som veckorna rusar på va? Blev chockad när jag insåg att vi är på 40-något nu. Snart är det jul!

Förra veckan var det min andra jobbvecka och denna är således min tredje. Förra veckan var jag på jobbet alla dagar och informerade på månadsmötet med Liten på höften och Mellan under (!) kjolen. Denna veckan är mina föräldralediga dagar just lediga (från jobbet, vill säga).

Förra veckan genomförde jag alla mina planerade träningspass. Det tillhör inte vanligheten! Jag planerar ett visst antal men är nöjd med färre när omständigheter och anledningar kommer ivägen. Men förra veckan blev det tre styrkepass (två TRX och ett kettlebell) och två cardiopass (ett på crosstrainer, ett T25-pass) plus vardagsmotion i form av promenader och yoga. Denna veckan är planerad på samma sätt. Jag trodde det skulle bli svårt att komma upp vid 05 på jobbmornar för att träna men det är lugnt. Kroppen minns.

Förra veckan hade jag en hel rad punkter på min ”veckans mål”-lista. Denna vecka upprepar de flesta av de punkterna… Nog för att jag får in träningen men mycket mer tid eller ork finns det inte efter att barnen, jobbet och vardagsfixet fått sitt. Förra veckans största begär var att få gå på bio. Det blir det denna veckan istället och jag längtar onormalt mycket!

Förra veckan började jag läsa Strong Curves. En väldigt intressant och givande bok så här långt! Denna vecka tänkte jag testa lite olika aktiveringsövningar för rumpen. Jag hoppas att jag kan starta upp for real nästa vecka men jag får återkomma till det.

Förra veckan var jag 36 år. Denna veckan är jag 37! Och har därmed inlett mitt 38:e år… Kära nån!

3 reaktioner på ”Förra veckan och denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.