Jag hjärta kettlebells

image

Kettlebellfrenzy imorse. Åh! Som jag älskar kettlebells. Åh! Som jag saknat dem.

Strax efter 05 var jag igång. Min klocka ringer 05 på jobbdagar men just denna morgon bestämde sig Liten för att illvrål vid tjugo i fem är skoj. Shake things up lite. Tråkigt att vara förutsägbar. Och även om Barnafadern hanterade illvrålssituationen så var det ju ingen idé för mig att somna om. Bra, förmodligen. Hann vakna till lite mer än vanligt innan jag drog igång träningen.

Lite rörlighetsövningar, lite yogamjuk, lite svingar och andra enklare övningar som uppvärmning. Och sedan marklyfte, snatchade, cleanade, goblet squatade, pressade jag mig till hög puls och enorma mängder svett. På en halvtimme och en yta inte större än min yogamatta.

What’s not to love liksom?

5 reaktioner på ”Jag hjärta kettlebells

  1. Bra jobbat! Kan du inte skriva ut fler träningspass? Jag behöver bygga styrka från grunden-inifrån och ut och behöver tips 🙂

    • Absolut, det kommer lite då och då. Kolla under kategorin träningspass (och övningar)! Vet inte vilken situation du är i men jag rekommenderar verkligen mammamage-appen om du behöver börja från början. Har du inte precis fött barn så kan du förmodligen hoppa över ett antal nivåer men det är många bra övningar för att verkligen aktivera magen rätt – och det är ju a och o för att börja bygga grunden.

    • Ja du vet, jag fattar ju inte hur folk orkar träna på eftermiddagar och kvällar :-). Då är jag alltid för hungrig, för mätt, för trött, för upptagen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.