God morgon från spisen

image

Fast just nu står jag faktiskt på busshållplatsen. Tränat med TRX (halskittlet är borta, må det stay away!), ätit gröt och chockat Mellan genom att yra runt i strumpbyxor medan jag gjorde mig i ordning. ”Jag ser ju…dina trosor!!!”.

Nu har jag kjol på mig också. Så ni vet.

Another day in marknadsfabriken. Ska förbereda dragning att hålla för ledningsgruppen. Keeping busy osv osv.

Ha en grymmetisdag!

7 reaktioner på ”God morgon från spisen

 1. Du har alltså lyckats lära dina barn att man ska ha något över strumpbyxorna! Hur då om man får fråga? Mina förstår inte alls vitsen med det, och hävdar bestämt att ingen på skolan bryr sig. Fast det kanske löser sig självt när de börjar på mellanstadiet, vad vet jag.

  • Haha, de kör väldigt ofta bara tajts eller strumpbyxor båda två men de är nog något mer täckande än mina ;-). Är glad så länge min tredjeklassare är skönt obrydd över sånt faktiskt!

  • Alltså, med tanke på hur ofta jag springer runt spritt språngande barfota så borde de inte bli chockade men hon trodde nog att jag skulle gå ut så där…

 2. 1) Blir dina barn chockade av att se trosor? Hahahaha! Det hade jag aldrig trott faktiskt. 2) Så du gör dragningar för ledningsgruppen numera? Det gör mig väldigt glad att höra. Beata-scenskräck, 500-0.

  • 1. Mer av tanken att jag skulle gå ut så, tror jag… Eller så var hon förvånad över att jag var påklädd överhuvudtaget, naken är snarare regel än undantag här 🙂
   2. Ja, ifrån imorgon i alla fall… Får väl se om scenskräcken tar över. Eller, scenskräck har jag nog inte – ge mig en mick och ett solo och jag sjunger öronen av dig. Men PRAT-skräck 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.