Tre tisdags-t

Tröttman från helgens aktiviteter och gårdagens nästintill sömnlösa natt (nervös för att försova mig och missa bussen till jobbet… Så himla 1986 av mig!) tog ut sin rätt idag och det var en mycket seg mammakropp som släpade sig ur sängen imorse. Trots att Liten sov hela natten igenom (i och för sig vaknade jag stup i kvarten och undrade varför hon aldrig ville äta…). Därför bytte jag dagens TRX-pass mot powerwalk i solig skog och yoga. Då får jag ju äran att köra styrka imorgon bitti klockan 05 istället.

Tajts är det aningen för kallt för på mornarna nu. Jag har ett par fodrade ifrån Craft som är perfekta så här i mellanperioden mellan årstiderna. De kommer dock inte passa igen förrän motsvarande mellanperiod framåt våren. Så kanske dubbla tajts? Underställ? Eller så får jag röra mig (och Mellan) snabbare när vi går till förskolan.

Tjusningen med att yoga med instruktör slog mig under lördagens pass. Det vill jag ha mer av i mitt liv. Men yoga med cyberinstruktör är baske mig inte fy skam heller. Går att pausa, byta blöja och mata bebis, och sedan fortsätta med väldigt uppmuntrande sällskap.

image

2 reaktioner på ”Tre tisdags-t

  1. Samma tröttma här, flera av blodsockerkontroller i natt. Har inte tränat sen i lördags och idag blir det trädgårdsarbete och det får vara gott nog. Kläder är svårt nu överhuvudtaget tycker jag. Kallt på morgonen och varmt och soligt på dagen. Helt förvirrande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.