Träningsmagi som räcker hela hösten

image

”Träningsmagi som räcker hela hösten” var del av marknadsföringen inför gårdagens event i Trollhättan. Så känns det verkligen även om det inte ens gått ett dygn sedan jag svettades och skrattade och high five:ade. Även om jag valde de snällaste klasserna och undvek alla hopp så har jag pressat kroppen mer än på mycket länge (typ augusti 2014) och jag är oerhört nöjd med att kroppen känns helt bra (om än träningsvärkig).

Överlag inser jag tjusningen med gruppträning. Det är oerhört svårt att få till med våra scheman och bostadsort men jag ska baske mig se om det kan finnas en lucka någonstans framöver. Helst till något dansigt i så fall för Afho (afrodans + house) var gårdagens roligaste klass. I och för sig tätt följd av Soma move som var överraskande ansträngande (mattan var full av svett efteråt). Yogobe har Soma i utbudet så det får kanske bli ett abonnemang snart igen. Jag fick äntligen chansen att köra yoga med instruktör och inte vilken som helst utan underbara Vevve vars yogautmaning (tillsammans med Jeanna) för ett par år sedan fick mig att börja testa yoga överhuvudtaget. Helt rätt att just hon fick bli min IRL-premiär!

Barre move var intressant men inte något jag kommer utforska mer i framtiden. Mina ballerinadagar tog slut rätt abrupt när jag var typ sju år och det finns nog en anledning till det. Pulsträningen med FortGjort var absolut givande men i princip exakt så jag tränar på egen hand. Vattengympan var ett perfekt (men också överraskande jobbigt) avslut på dagen och eftersom träningen följde storyn till Mamma Mia är jag nu extremt sugen på en filmkväll (men jag kanske börjar trampa vatten i soffan när jag hör musiken?).

Roligast av allt var ändå att träffa människor jag känner (men i vissa fall aldrig träffat innan). Sofia och Mela som rutinerade arrangörer. Ellen och Annica som jag senast hade hemma i mitt vardagsrum efter en kettlebellworkshop. Mrs Metal och Johanna och Ida och Jenny och säkert fler som jag glömmer nu i dagen efter-koman.

Nu siktar jag mot nästa event! Blogger boot camp den 12 mars 2016 blir den bästa finalpresenten efter Post Baby Shape Up-året. Då ska jag kunna köra stenhårt, krama ännu fler cyberkompisar och fylla på med ännu mer träningsmagi.

7 reaktioner på ”Träningsmagi som räcker hela hösten

  1. Så himla bra dag var det!
    Skrattar fortfarande lite när jag tänker på vattengympan, den var SÅ inte vad jag normalt sett skulle hitta på, men dökul att testa. Plus att det ju var som att gå på teater typ! 😀

  2. Det sitter i leendet, sa Mårten Nylén på föreläsningen han hade igår. Kan säga att jag åkte hem med ett stort (om än trött) leende och vaknade men samma leende. Supernöjd med dagen och visst har man fått inspiration så det räcker hela hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.