Packad och klar

Fredagkväll ju.

Fredag innan Träningsmagisk lördag. Jag har vilat hela veckan och även om jag har nåt ret i luftrören så har det inte blivit värre så imorgon kör jag så gott jag bara kan på alla mina inbokade klasser. Valde de jag bedömde som snällast för en postgravid kropp så det blir yoga, soma move, afrodans, någon puls- och coreklass, barre-träning och vattengympa. Middag och hotellsäng på det och jag gissar att Vern och jag somnar ovaggade.

Packningen då? Jag tänker hellre för många ombyten och mellanmål än för få. Inga klackar till middagen pga kommer knappt kunna hålla balansen i strumplästen och mjukisbyxor som går på trots träningsvärk till hemfärd. Så någonting.

Och så alla härliga jag ska få träffa… Längtar!

7 reaktioner på ”Packad och klar

  1. Packat ungefär som du… Men med lite mera ”light golden” i bagaget antar jag 😉. Fånigt, men jag tror jag går svårt att somna ikväll… Ses vid 7-snåret!

  2. Jag har inte packat än. Blir intressant det här….. Men snickersen är redo för avfärd 😉 Då får vi yoga i morgon bitti tillsammans i alla fall. Jag borde nog bokat mer likt dig med tanke på ryggen men jag får väl känna efter helt enkelt. Ses i möra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.