Söndagens…

image

Söndagens:

…morgonyoga: Ett skönt pass med fokus på avslappning och andning. Utfördes med flugsmäck i ena handen och tre flugmord. Inte så yogiskt kanske.

…promenad: Till kyrkan där jag ifrån min plats vid datorn (där jag skickar upp sångtexter och annat på väggen) kände hjärtat svälla över vår fina församling. Glad att tillhöra.

…träning: På utegymmet, med TRX:en och hela familjen runt om mig. Barnafadern tränade också. Stor och Mellan tränade på sina sätt – genom att klättra, hoppa, springa, krypa… Liten sov hela tiden, vältajmade unge! Total träningslycka, se bildbevis ovan.

…frosseri: Barnafaderns lasagne. Yummy! Till och med en litet glas rött till. Höstljuvlig middag.

…slappande: Precis enligt plan faktiskt! Med den sköna vissheten att en enorm surdeg är undanröjd (dvs allt skräp på vinden) är det extra skönt att bara slappa. Nästa röj blir garaget ty där står nu allt vi rensat ut från vinden och väntar på vidare transport till återvinningscentralen eller kyrkans second hand. Men idag – slappmaraton!

…läseri: Bok i badet efter träningen. Bok i fåtöljen. Tidning i fåtöljen. Bloggar i fåtöljen. Och nu landa framför något serieavsnitt tillsammans med Barnafadern i soffan. Vi har fastnat för Sense8 på Netflix kan dock inte avgöra om det bara är konstigt eller faktiskt spännande också.

…insikt: Gud min skapare, på lördag är det Träningsmagi i Trollhättan ju! Jag och min Vern ska åka och skämma ut oss totalt (?) och sova på hotell och gotta oss. Kan jag få resfeber för en tripp till Trollhättan? Ja, det kan jag. Vet inte hur man gör på träningsevent. Upplys mig! Ska jag byta träningskläder till varje pass (kan bli svårt då jag inte äger så många outfits som passar…)? Duscha mellan varven? Och det viktigaste av allt – HUR många mellanmål måste jag ha?!

18 reaktioner på ”Söndagens…

 1. För alla som undrar… Nu har jag faktiskt varit i kontakt med ansvariga för eventet… (Handlingskraftigt, I know!)
  Och mellanmål förväntas man fixa på egen hand. Det kommer finnas någon form av cafeteria där man kan komplettera med lite (vad framgick ej, men jag kan tänka mig att kaffe kan vara en av beståndsdelarna i cafeterians utbud), men det kan nog vara säkrast att bunkra upp med sådant ni tycker att ni behöver för att orka och, kanske viktigast, inte dippa för mycket i humöret. För alla vet ju att det är ingen höjdarkombo att skämma ut sig med lågt blodsocker… Väl mött! (och nu börjar även jag få resfeber och känna att det ska ju bli galet roligt det här…)

 2. Aha, ni hade redan pratat om detta här innan jag frågade på instagram!
  Jag längtar jättemycket till lördag och bävar endel. Extra ombyte hade jag räknat ut men mer goda mellanmål ska jag genast fixa!

 3. Tar med ett gäng tröjor/toppar att byta med snabbt mellan passen.
  Sen tänkte jag faktiskt sunka omkring hel dagen och bara njuta!

 4. Menar du att det tar grymt betalt och sedan inte ser till att förse oss med föda?!?!!! Jag tog för givet att det skulle stå värsta mellanmålsbuffén uppdukad både före och efter de göder oss med näringsriktig lunch. Nä nu vet jag inte om det är värt att skämma ut sig och jag inte ens ska få i mig några kalorier för mödan…..

 5. Jaaaa. Nästa helg är det träningsmagi. Tur att du ställde alla frågor som jag funderat över. Då kanske jag kan få svar här.
  Annars funderade jag på att byta kläder vid lunchtid och hellre för många mellanmål än för få. Vi ses nästa helg 👋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.