Do it afraid

Man ska göra saker man är rädd för säger en del och klättrar upp för Mount Everest eller slänger sig ut med fallskärmar. Mina personliga Everests är dock av mer vardaglig karaktär. Som att tala inför folk. Åka på träningsevent. Göra saker själv med alla mina barn, särskilt alla förstagångare.

Den här helgen har jag hoppat utan fallskärm genom att dra med barnen på vår första ensamma bortahelg till Göteborg. Fast här väntade en mjuk madrass att landa på i form av lillasysterysters hus. En väska med varsitt ombyte, varsin tandborste och en deodorant var allt jag packade med i vetskapen om att det finns barnkläder att låna här, tvättmaskin och duschtvål och tandkräm och många kusiner att leka med. Dessutom fler vuxenfamnar, massa god mat och havsdoft.

Och det är ju faktiskt inget att vara rädd för.

image
Eskils kanal. Mitt hemma.

6 reaktioner på ”Do it afraid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.