Liststöld

Hej från mig! Hittade en lista hos UnderbaraClara som jag genast stulade…

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig. Oftast ganska nära men jag övar på att lämna den på lämpligt skåp och låta den ligga där. Så att jag hör när det ringer men inte konstant pillar med facebook och instagram och allt sånt där…

Var är din andra hälft? Några meter ifrån mig, han börjar inte jobba förrän i eftermiddag och går nu och vaggar Liten men nu skickar jag upp dem för att städa övervåningen. Gissar att Liten inte är till så stor hjälp…

Ditt hår? Vilket av det? På huvudet? I tofs med hårnålar i luggen, pallar inte hängande när jag är hemma. Skägget? Växer och frodas, hinner inte med att plocka och raka och ha mig. På benen? Faktiskt avrakat igår kväll, jag kände mig alldeles suddig i kanterna efter några veckors lurvande.

Ditt humör? All over the place i vanlig ordning. Att pausa lite från vissa sociala medier gör mig gott när det är lite väl mycket i skallen.

Din dagsplan? Jag har redan bockat av morgonyoga, lämna Mellan på förskolan och frukostjobba. Sitter nu och hoppas på lite mailsvar innan jag stänger ner datorn – dricker kaffe och bloggar under tiden. Ska städa idag, både hemma och i kyrkan. Planen är storröj av tvättstugan och hallen men det har varit planen rätt länge så jag ropar inte hej förrän höstkläderna är sorterade…

Det bästa du vet? Bio.

Din dröm inatt? Med risk för over sharing… När jag är runt ägglossning i cykeln så drömmer jag ofta att jag blir kär. Det är liksom inte JAG-jag utan jag är någon som blir kär i någon. Oftast någon okänd men ibland någon kändis. Igår tänkte jag att jag kanske kunde få drömma om Benedict Cumberbatch eftersom jag just nu netflixar mig igenom Sherlock (suveränt bra!!) och tycker att han är rätt het… Men jag drömde om någon märklig musiker med mustasch istället. Det är hur som helst rätt trevligt att vakna glad och ”nykär” emellanåt. Ibland är det dock rätt creepy. En gång blev ”jag” nämligen kär i Stefan Holm…

Ditt livsmål? Att gå mer på bio, världsfred och sånt där.

Rummet du är i? Sitter i mitt gamla gym! Fast numera är det ju matsalsdel och öppet i hela vardagsrummet. Gillar´t.

Din hobby? Bio. Böcker. Benedict Cumberbatch.

Din skräck? Att något ska hända barnen förstås. Eller Barnafadern. Eller någon annan jag har kär.

Vem vill du vara om sex år? Jag fyller 43 om sex år. Jag kan liksom inte ens tänka på att jag ska fylla 37 utan att behöva andas i en papperspåse.

Var var du igår kväll? Hemma. Jobbade här vid matsalsbordet medan Barnafadern fixade middag. Sedan badade jag och luskammade de stora barnen (inga löss, än) innan jag själv badade tillsammans med Liten. Hon fick dock gå upp innan jag rakade benen. Sen kollade vi ett avsnitt av ”Sense 8” innan det var läggdags.

Vad är du inte? Hungrig, fattig, rädd, på flykt.

En sak du önskar dig? En? EN?! Okej. En ny yogamatta som ligger ihoprullad över ett par medicinbollar och presentkort på bio (inklusive barnvakt) och allt är ihopknutet med pengar till kläder och nedstoppat i en låda som är gjord av choklad.

Var växte du upp? I Västra Fröööölunda, Göteborg.

Det senaste du gjorde? Drack upp det sista kaffet i koppen

Din tv? Står en bit framför mig, utdragen på golvet för att fiberinstallatören skulle komma åt att borra hål i väggen och sätta upp små fula plastlådor. Men fiber, hurra!!

Dina husdjur? Inte ens en enda lus. För tillfället.

Din dator? Sitter vid min jobbdator som är en gammal stånkig HP. Vår privat är en gammal stånkig Macbook. Vågar inte riktigt tänka på att den kan krascha när som helst pga tomt i alla sparkonton pga föräldraledig och inte särskilt ekonomisk.

Saknas någon? Benedict Cumberbatch.

Din bil? En Toyota Verso. Fast den är kanske egentligen mer min pappas bil pga bilkrasch för två år sedan när det var tomt på alla sparkonton pga inte särskilt ekonomisk. Men nu betalar vi av flitigt och om ett år så äger vi den och vid det laget kommer väl ingen vilja köpa den pga barnkladd överallt, inklusive Mellans ”teckningar” på dörrarna (med sten…).

Något du inte har på dig? Påvehatt.

Favoritaffär? Den jag ska ha med Benedict Cumberbatch inatt. Don´t tell Barnafadern.

Din sommar? Alldeles utmärkt men något trebarnschockig.

Älskar någon? Ja (och nej, inte bara Benedict Schmenedict)

Favoritfärg? Fattar inte riktigt hur man kan ha en favoritfärg. I naturen? Blått, som hav och himmel. På kläder? Vitt och svart. För pepp? Orange.

När grät du senast? Gråter alldeles för mycket för att komma ihåg alla gånger. Men senaste veckan har det varit mycket welt angst-gråt.

 

Svara på någon av frågorna du med, så får jag veta något nytt om just DIG! (eller kör i din blogg förstås!)

image

6 reaktioner på ”Liststöld

  1. Äsch, du vet ju allt om mig redan. Fast vill du komma i kontakt med Herr Holm så kan jag fixa det, vi är ju från samma håla you know 😉
    Just det, jag har precis hämtat en ny yogamatta på posten, men jag suger på den karamellen tills i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.